Če se nakdo na silo hoče spravit v mojo hišo, ga bom tudi jaz polival z vodo. Pa še s čim. Naj gre od koder je prišel.
Pa jo je kdo vprašal, če je takrat želela, da se to objavi? In ta link si nalimal že v kakih desetih temah.Pretresljiva zgodba voditeljice nacionalke, ki je TVS (še) ni objavila
Znana televizijska voditeljica oddaj o umetnosti in kulturi na Televiziji Slovenija Darja Korez Korenčan se je marca okužila z virusom covid-19 in pristala v bolnišnici na ventilatorju. 16 dni je bila v umetni komi, zaradi zapletov so ji amputirali vseh pet prstov desne roke. Od intubacije ima...siol.net
Drži. Ampak nekateri to spregledajo. Zdaj če je namerno, pa ne vem.Saj v članku piše ...
Na objavo se je odzvala Korez Korenčanova, ki je zapisala naslednje: "Danes me je zelo presenetil vaš naslov na Siol.net, češ da TVS ni pokazala interesa za objavo moje zgodbe. To ne drži, veliko me jih je klicalo in sočustvovalo z mano, vendar do zdaj nisem bila pripravljena spregovoriti o teh težkih izkušnjah, raje sem se odločila, da o tem napišem knjigo in v njej dam ljudem tudi določene napotke, do katerih sem se dokopala v času zdravljenja in po njem. Knjiga bo izšla pri založbi Forma 7 v petek, zato bom nocoj tudi gostja v Odmevih, prihodnji teden pa bo o tem tudi daljši intervju na MMC-ju."
A ti bi Katarinci prste rezal?zakaj ni posnela celovečrni film, z s kakšno hilivodsko zvezdo v glavni vlogi,, ali pa kar katarino čas.
Saj sem že v drugi temi napisal, da si sedaj dela reklamo za knjigo, prej pa po tem ni bila pripravljena spregovoriti.Saj v članku piše ...
Na objavo se je odzvala Korez Korenčanova, ki je zapisala naslednje: "Danes me je zelo presenetil vaš naslov na Siol.net, češ da TVS ni pokazala interesa za objavo moje zgodbe. To ne drži, veliko me jih je klicalo in sočustvovalo z mano, vendar do zdaj nisem bila pripravljena spregovoriti o teh težkih izkušnjah, raje sem se odločila, da o tem napišem knjigo in v njej dam ljudem tudi določene napotke, do katerih sem se dokopala v času zdravljenja in po njem. Knjiga bo izšla pri založbi Forma 7 v petek, zato bom nocoj tudi gostja v Odmevih, prihodnji teden pa bo o tem tudi daljši intervju na MMC-ju."
Saj sem že v drugi temi napisal, da si sedaj dela reklamo za knjigo, prej pa po tem ni bila pripravljena spregovoriti.