RTV Slo in plačevanje prispevka

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Sramota za RTV Slo, da so EDINI kateri niso sposobni kupit 10 HD kamer in prenasat smucanja v HD oz. Full HD kvaliteti.
stupid-1.gif

Zakaj sploh placujemo narocnino?
bonk.gif

Takoj se pritoži varuhinji za pravice gledalcev M.M., pa ti bo ona odstopla nekaj dnara od svoje plače. Ki pa tudi ni mala.
evil.gif

Zakaj pa meni? Kje sem kaj pisal, da mora kdo meni denar dat? Preberi rajse malo boljse pa se ne rabis norca delat...
rolleyes-1.gif

Pravim samo, da je zalostno in sramotno, da se pise leto 2013, kjer so vsi drugi zimski sporti v tujih drzavah prenasani v HD tehniki, nasi pa ne morejo nic skupaj spocat...
Cez eno uro bo prenos derbija in spet bo zmazek po TV... Cez slaba 2 tedna bo prenos Slovenija : Islandija, bo spet zmazek...
stupid-1.gif

Ce je tebi vseeno, ne vem zakaj se sploh oglasas tu?
sprasujem se.gif

Ali si na RTV-ju zaposlen?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa niso nekih nogometnih tekem prenašali v HD?

Ker da v letu 2013 prenašajo tekmo v SD, ko že vsak telefon zna snemat v HD, je katastrofa. Upam, da so se jim iz drugih TV hiš v faco smejali, prav jim je svinjam požrešnim.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Ce so kaksno nogometno tekmo prenasali v HD-ju, potem se zal ne spomnim, da so jo. Mogoce je bila ena in edina.
Zgleda, da ce bi RTV-jevci nabavljali Full HD kamere, da bi ena kamera prisla vsaj 100.000€, ker bi morali nekateri se poleg zasluzit...
Tocno tako kot si rekel, ze skoraj vsak telefon zna snemat v HD.

P.S.: Prej sem se pozabil dodat, da cez 2 tedna pridejo se poleti v Planici. Zgleda, da si bomo spet blamazo naredli z SD posnetki...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No saj če gledaš konkurenco ni nič bolje, POP TV pobere večino denarja pri nas, pa niso sposobni HD programa naredit
tongue-1.gif
Je pa res, da je za folk, ki gleda POP TV SD čisto dovolj.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Sramota za RTV Slo, da so EDINI kateri niso sposobni kupit 10 HD kamer in prenasat smucanja v HD oz. Full HD kvaliteti.
stupid-1.gif

Zakaj sploh placujemo narocnino?
bonk.gif

Takoj se pritoži varuhinji za pravice gledalcev M.M., pa ti bo ona odstopla nekaj dnara od svoje plače. Ki pa tudi ni mala.
evil.gif

Zakaj pa meni? Kje sem kaj pisal, da mora kdo meni denar dat? Preberi rajse malo boljse pa se ne rabis norca delat...
rolleyes-1.gif

Pravim samo, da je zalostno in sramotno, da se pise leto 2013, kjer so vsi drugi zimski sporti v tujih drzavah prenasani v HD tehniki, nasi pa ne morejo nic skupaj spocat...
Cez eno uro bo prenos derbija in spet bo zmazek po TV... Cez slaba 2 tedna bo prenos Slovenija : Islandija, bo spet zmazek...
stupid-1.gif

Ce je tebi vseeno, ne vem zakaj se sploh oglasas tu?
sprasujem se.gif

Ali si na RTV-ju zaposlen?

NE
Je pa res, da NIKOLI ne bo nihče uspel narediti pregrama, ki bi zadovoljil prav vse gledalce. Je pač treba malo tolerantnosti in se včasih malo tudi prilagodit.
Mene osebno ne zanima F-1 (letos jo bobo zopet prebnašali kljub slabim financam), pa nič ne jamram, kam gre dnar. Pač stvar ki mi ne ustreza ne gledam.
pozdrav.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Valda da jo bodo letos predvajali, če imajo še letos podpisano pogodbo !!Prihodnje leto je žal ne bo več !!! (preverjen info).

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Tocno tako kot si rekel, ze skoraj vsak telefon zna snemat v HD.
Evo ideje: "aktivisti" (prisotni na dogodku) vsi telefon iz žepa in snemat v HD in strimat v živo na internet.
"zbirni center" bo sicer treba porihtat, da režijo fura.

Z malo truda je lahko rezultat 3D HD posnetek, RTV pa v jok in na drevo.

cheer.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Prvi RTVjev HD prenos je bila podelitev Bob leta 12. Sportnih prenosov pa mislim, da se nic.
Verjetno oprema nekaj stane.