Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ma zdej mam problem ker sem tudi tle se prijavil
Jani Pavec na družbenem omrežju Facebook o učinkovitosti ekipe RTV. 10. september 2014.Citat:
Jani Pavec: Ojojojjjj...ravnokar so bili pri meni doma ekipa RTV SLO, ker so snemali intervju z menoj za nek dokumentarec o slovenski glasbi....jao meni....8 oseb je prišlo, da so posneli neko izjavo...sej to ni res:
- novinar (Miha Šalehar)
- režiser
- snemalec
- lučkar (ki je postavil celo eno luč)
- tonski mojster (ki mi je pripel mikrofon na srajco)
- asistent kamere (ki je celo snemalcu postavil stojalo)
- maskerka
- voznik kombija (da so ga drugi lahko zvrnili glažek domačega)
Joj RTV SLOVENIJA, kam gre ves denar!!!
Vse to bi z lahkoto opravili trije ljudje!!!
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Jani Pavec na družbenem omrežju Facebook o učinkovitosti ekipe RTV. 10. september 2014.Citat:
Jani Pavec: Ojojojjjj...ravnokar so bili pri meni doma ekipa RTV SLO, ker so snemali intervju z menoj za nek dokumentarec o slovenski glasbi....jao meni....8 oseb je prišlo, da so posneli neko izjavo...sej to ni res:
- novinar (Miha Šalehar)
- režiser
- snemalec
- maskerka
vir: PortalPlus
(ugibam da glasbenik za spremljavo ni šel v kombi ker je samo za 8 oseb pa, ker bi moral še klavir s sabo vzet)
Citat:
Uporabnik EkoKaprica pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
- novinar (Miha Šalehar)
- režiser
- snemalec
- maskerka
vir: PortalPlus
(ugibam da glasbenik za spremljavo ni šel v kombi ker je samo za 8 oseb pa, ker bi moral še klavir s sabo vzet)
Bo kar taprava številka. So snemali že tudi pri nas v pisarni in kjer je pisarna bolj majhna, jih je večina počakala na dvorišču. Samega posnetka pa so potem pokazali niti ne 10 s. Na POPU pa so bolj racionalni, običajno prideta samo dva: novinar in snemalec.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Danes dobil modro kuverto s povratnico od RTV-ja, da so od distributerja elektrike dobili podatek o odjemnem mestu. Priložen je obrazec za prijavo TV-ja..in polno groženj kaj se mi bo zgodilo, če tega ne storim.
Ehm.. prispevek plačujem neprekinjeno že dvajset let. Odkod podatek o novem odjemnem mestu, če sem na tem naslovu že deset let. Odjemno mest je celi čas nespremenjeno. Vmes sem odšel na Gen-i, vendar to ni novo odjemno mesto.