Vsakemu otroški dodatek... razen če dajo izjavo da so neplodni.
Mojca?Hehe... Jaz pa osebno poznam osebo, ki se ji bo pa očitno življenjska doba podaljšala zaradi vseh letovanj po svetu, katere seveda plačamo mi v zameno za par besed (krajši članek) o obiskani destinaciji. Nekateri tam živijo kot da so bogato zadeli na loteriji.
... ni čudno, da je program nacionalke slab ... Žalostno, vendar resnično ......razen če dajo izjavo da ..
Ja, je Mojca!
Kaj ti ne poznaš Mojce? Samo ti je ne poznašLahko, da gre za podoben primer tudi pri Mojci ampak ta meni poznana oseba na RTVju pač ni Mojca, kapiš?
Če jest prav zastopim ta RTV. Taščo smo dali v dom za ostarele, tam ima tudi začasni naslov. TV ni imela, plačevala je 3,77 EUR za radio. V domu radia nima. Bajta je prazna, internet priklopa ni, Telekom fiksni telefon smo odjavili. Se pravi tašča poda izjavo, da je radio aparat dala svoji hčerki, moji partnerici. Moja partnerica da izjavo, da živi v skupnem gospodinjstvu z mano, ki že plačujem polni prispevek in potem je tašča oproščena plačevanja tega prispevka. Če sem prav zastopil, se na tak način rešiš tega prispevka.
Poglej priponko 29047
Evo rtv in Slovenika v vsej svoji velicini. Zadnjo poved poglejte. Slikano od znancev. So trije bratje, neporoceni. 1 tv in trije rtv prispevki. To ni vec normalno ta kretenizem od rtvja.