Rop/vlom-pobeg kontra po AC-policija s helikopterj

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
ujel
cheer.gif
i

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/vlomilci-na-begu-vozili-so-tudi-v-nasprotno-smer
Zmagovalec je policaj. na 27s. Ustavil na prehitevalnem nato pa rikverc na voznega pa še malo na odstavnega, je imel prekleto srečo da ga ni nekdo nabasal. Saj pomoje je šlo na centimetre.
A je mislil obrnit in peljat kontra po AC za njim, pa se je potem usral al kaj je mislil s tem manevrom?
Če ima modre luči, je vsemogočni.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Si predstavljam, da jih je vsa SLO policija iskala, vseeno pa so dobri, da so uspeli vsaj začasno pobegniti iz AC in je imela policija očitno zaradi napak pri lovljenju potem še obilo dela.

No vsekakor pohvale, da so ravbarje ujeli.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
...No vsekakor pohvale, da so ravbarje ujeli.

Še en dokaz, da se da ravbarje prijet tudi brez brezglavega lova, ki ogroža vse udeležene in tudi slučajno mimovozeče. In da si policali s takimi filmskimi lovi, na račun naše varnosti samo filajo ego in potešujejo želje po adrenalinu, in lovu, kakšnega so videli v ameriških filmih. Za varnost jih pa boli qrac.
Potem, ko je prišlo do hudega ogrožanja življenj (vožnja kontra po AC), in ko jim je bežeči uspel pobegnit, so pa našli načine,kako ga ulovit. A prej, predenje prišlo do spološnega ogrožanja vseh takrat slučajno mimovezečih, pa teh načinov niso imeli? hehe ampak je fino enkrat it v lov, kot so ga videli v filmih ane? Sj kdo jim pa kaj more, ko so bo kdo ubil kak nedolžen bo itak kolateralna škoda.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Me pa zanima, komu so vlomili, da je bilo toliko policije na cestah in celo v zraku???? Pa potrudili so se,da so vlomilce prijeli.

Ko so vlomili k meni, so pa samo zapisali v en zvezek in šli.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.520
1.111
113
Obišči stran
Citat:
Me pa zanima, komu so vlomili, da je bilo toliko policije na cestah in celo v zraku???? Pa potrudili so se,da so vlomilce prijeli.

Ko so vlomili k meni, so pa samo zapisali v en zvezek in šli.

Isto razmišljam sam, sem imel par mescev nazaj enak primer...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Hanzi? Nove zimske, nov akumulator, čipan dizl?
smile-1.gif
aplauz.gif
No ujeli so me, vendar me je preiskovalni po zaslišanju izpustil na prostost. Tako da vam še kdaj napišem.
Guardy: najbrž je šlo za banko pošto (ali vip osebo z varovanjem) ali kaj podobnega. Pri fizičnih osebah tega zagotovo ne bi počeli. Se spomnim kako so me 3x kalašniki ustavili ko so v moravčah ropali pošto, pa je bil roparski avto pod cesto v grmovju.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.026
9.560
113
Citat:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
...No vsekakor pohvale, da so ravbarje ujeli.

Še en dokaz, da se da ravbarje prijet tudi brez brezglavega lova, ki ogroža vse udeležene in tudi slučajno mimovozeče. In da si policali s takimi filmskimi lovi, na račun naše varnosti samo filajo ego in potešujejo želje po adrenalinu, in lovu, kakšnega so videli v ameriških filmih. Za varnost jih pa boli qrac.
Potem, ko je prišlo do hudega ogrožanja življenj (vožnja kontra po AC), in ko jim je bežeči uspel pobegnit, so pa našli načine,kako ga ulovit. A prej, predenje prišlo do spološnega ogrožanja vseh takrat slučajno mimovezečih, pa teh načinov niso imeli? hehe ampak je fino enkrat it v lov, kot so ga videli v filmih ane? Sj kdo jim pa kaj more, ko so bo kdo ubil kak nedolžen bo itak kolateralna škoda.

Ampak pametnjakovičev pa spet poln net. Včeraj ni blo nič lušno bit na AC že kot civil, sem bil zlo vesel, ko sva z gospo odvila dol v Grosupljem, sploh, ko je kar naenkrat nasprotni pas osamel, po njem pa dve marici. pol reče po radiu, da lovijo roparje in da ti vozjo v napačno smer, policije ko dreka na AC, izvozi blokirani. Najbrš ni fajn bit policaj v takih momentih.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.101
113
Če nekdo vozi zaradi ropa v napačno smer, lahko ima še kaj dodatnega v "rokavu" (kako orožje, tudi dolgocevno).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.148
113
Orožje ima v hlačnici ja.

Sicer pa so roparji poskrbeli za varnost v prometu, vklopili so vse 4 utripalke in vozili počasi po odstavnem pasu. Sem mislil pred ogledom videov da bo kakšna ameriška scena s škripanjem gum, vožnjo cikcak in polno uničenih vozil!
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.101
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:Orožje ima v hlačnici ja
Utiševalec imenovani PAMETNI je spregovoril. Strokovnjak za vse živo, med drugim sedaj tudi ravnanja roparjev. Zadnjič za stroške pridelave žit.
Ostali utihnemo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sam da ti rata pobegnt policiji z zafiro
aplauz.gif
ne tko vzhiceno....enega nasega je skoraj povozil...drugi je potegnil pistolo in se je un ustavil, obrnil in s polnim gasom v kontro.

Resno me zanima zakaj ni streljal v mašino, gume...?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.148
113
Ker bi šlo za prekomerno uporabo sile. Težko dokazati da so bila ogrožena življenja če se cjaziš po odstavnem 30km/h z vsemi 4m utripalkami nasproti ti pa vozi tipična slovenska "delavska" kolona na AC (beri: 80km/h je že presežek hitrosti).

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
631
56
28

Škoda, ker je tisti s kamionom sploh odvil.

[/QUOTE]

Zakaj bi se pa s tovornjakom moral zaleteti v njega? Če bi bil tipson v zafiri poškodovan, bi ga še tožil...
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ker bi šlo za prekomerno uporabo sile. Težko dokazati da so bila ogrožena življenja če se cjaziš po odstavnem 30km/h z vsemi 4m utripalkami nasproti ti pa vozi tipična slovenska "delavska" kolona na AC (beri: 80km/h je že presežek hitrosti).
V nekem trenutku je sel po odstavnem cez 150 v kontro. In nihce od policistov ni vedel komu so vlomili...podatek je bil samo da jih je sosed opazil pri vlomu, da grejo na AC tam pa jih je opazila ena od patrulj...pol se je pa zacelo...prvo probal povozit policista in pol v kontro na AC.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.148
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
V nekem trenutku je sel po odstavnem cez 150 v kontro. In nihce od policistov ni vedel komu so vlomili...podatek je bil samo da jih je sosed opazil pri vlomu, da grejo na AC tam pa jih je opazila ena od patrulj...pol se je pa zacelo...prvo probal povozit policista in pol v kontro na AC.

A to je bilo izmerjeno z umerjenim in za to namenjenim inštrumentom? Verjetno ne, tako da ne verjamem!
evil.gif

Pa dosti šale, itak da bi tudi sam raje videl da take malopridneže ustrelijo/ustrelite še preden pridejo do uvoza na AC in tam ogrožajo nedolžne. Škode itak ne bo nobene, je pa jasno da na koncu vedno najebete organi pregona pa karkoli že naredite. Tako da čeprav se rad delam norca iz policijskih akcij se mi zdi da ste v javnem sektorju med prvimi na listi da vam povišajo plače in uredijo ostale dodatke!
zmaga.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mene so prvega ustavl na AC pr Grosuplju. Malo se že pozna kultura voznikov, da, ko te ustavi policaj sred AC, se pomakneš skrajno levo oz. desno. Mal je blo smotan, k sm bil prvi v vrsti, po radiu pa slišš, da se en po dolenjski AC vozi kontra. Sm sam čakal, kira budala bo prletela po višnjegorcu dol
grin1.gif
.
Fajn dan je bil.. Vidš ogromno civilnih policijskih avtov (še iz Krškega so pršl
grin1.gif
)

@Tenforest : Jaz jih pa čisto podpiram, da so naredl, kokr so. Vsakič bi mogl. 5x bi tko naredl, pa bi narod mal spoznal, če se dejansko splača. Eno je vlom, drugo pa kontra po AC... Sm že Apollu reku, da bi mogu un strelat..
Lepo je, da so se tko potrudl, k je blo na cest res ogromno policijskih avtov in je skrajni cajt, da se tak narod, k gre kontra pa AC, čimprej ustavi.
Lahko bi se, recimo, malo bolj pizdili na DARS, k bi oni to lahko na simpl rešl - elektronski sprinklerji na vseh izvozih, če greš kontra, se sprinkler dvigne, problem solved. Drugje itak nimaš prostora obrnt, če te sledijo..

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:

upam da mu sodijo tudi za poskus uboja policista,bil 2x prisoten pri takem preganjanju v tujini,1x španija(alicante) in 1x italija(reggio calabria), v obeh primerih so policisti uporabljali avtomatsko orožje,mislim da je čas da tudi vi dobite omenjeno zadevo ker 9mm bo počasi premalo,če ne drugega je psihološki pritisk veliko večji ko te policaj pričaka z avtomatom v roki,počasi bomo morali dojeti da so časi brezkrbja mimo in da bo kriminala tudi pri nas vedno več

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
pa na istem posnetku pri 27. sekundi nekaj ven vrže
sprasujem se.gif
Ja odprla so se vrata,mogoče bodo pa modri pomislili,da je kaj ven vrgel? Hkrati se so se pa pripeljali ravno nasproti in kmalu nardili ornh karambol ! Na polno na bremze in rikverc čez dva pasova !!
bonk.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Dejansko je nekaj ven vrgel, lahko sekundo zatem vidiš da se nekaj zakotali proti črtkani črti.