Rop/vlom-pobeg kontra po AC-policija s helikopterj

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Po radiju prawjo, da so roparji/vlomilci pobegnil policiji ki jih je lovila + policajski helikopter kontra po AC in skozi tunel Golovec skratka kot v filmu
bonk.gif
pa kam smo prišli.
Zdaj pa vprašanje za milijon € koga so ukradli, da so jih tako lovili.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Vrjetn ksnmu polcaju...ker drugac se jim ne da....ni interesa ker se jim jebe za navadnega cloveka.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Tega sem pa videl. Je peljal hitreje v kontro po odstavnem kot mi v pravo. Ga pa nisem vec opazil po tistem mini tunelcku pred golovcem. Po moje je tam obrnil, ker sta bila vsaj dva policaja na izhodu iz tunela. So pa potem policaji zaprli celo avtocesto proti grosuplju, v obe smeri.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sam da ti rata pobegnt policiji z zafiro
aplauz.gif
ne tko vzhiceno....enega nasega je skoraj povozil...drugi je potegnil pistolo in se je un ustavil, obrnil in s polnim gasom v kontro.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sam da ti rata pobegnt policiji z zafiro
aplauz.gif
ne tko vzhiceno....enega nasega je skoraj povozil...drugi je potegnil pistolo in se je un ustavil, obrnil in s polnim gasom v kontro.

A streljati se sme v takem primeru?ce ja zakaj ni sprozil ce je ogrozil zivljenje kolega?sicer pa se vedno je precej bedno da ti nekdo z zafiro pobegne

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm, zmeri m se spraseval, a je smisleno bezat na ac... pa ocitno se je celo mozno izmuznit...

se kej ve kaj je bil plen?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zdej si pa llahko pir odprem :p

pa ce bos samo enega nisi nic naredil ...
cheer.gif

ce ni skrivnost ... koga so ropali na vicu, da je bila taka hajka?