Root telefona - možnost za razvijalce

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Pozdrav, zadnjič sem malce šaril po mojem android telefonu in sem odklenil možnost za razvijalce. Ali je to root telefona? Ali garancija še vedno velja (ker gre sicer za popolnoma nov telefon)? Ne morem pa več "možnosti za razvijalce" umakniti - je vedno prikazano. Hvala za vsak nasvet!

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Če se boš pa odločil, da ga rootaš, pa prebral cela navodila, pa boš tudi videl, da lahko narediš unroot in je vse ok, pa imaš spet garancijo...
Če te take stvari zanimajo, pojdi na: http://forum.xda-developers.com/, vpiši svoj model telefona in čitaj, čitaj, čitaj...
Ni nujno da kaj narediš, ampak, o svojem telefonu boš vedel več, kot bi ti povedal kdorkoli...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
novih samsungov se ne da kar tako unrootat.
So s knoxom kr konretno zjebal sistem.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Tale "zaščita" je kar na mestu. Namen Knoxa je varovanje občutljivih podatkov in z rootom lahko to zaščito zaobideš.

Tudi Android Pay po novem več ne deluje na rootanih telefonih
wink-1.gif

sardo

Zelenc'
2. sep 2008
20
1
3
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
Pozdrav, zadnjič sem malce šaril po mojem android telefonu in sem odklenil možnost za razvijalce. Ali je to root telefona? Ali garancija še vedno velja (ker gre sicer za popolnoma nov telefon)? Ne morem pa več "možnosti za razvijalce" umakniti - je vedno prikazano. Hvala za vsak nasvet!

Poskusi počistiti podatke od nastavitev (Nastavitve / Aplikacije / poiščeš aplikacijo Nastavitve / Pomnilnik / Počisti podatke).