Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Fizično nemogoče ker je premalo policistov da bi to delali.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mah vecina teh vozil in prikolic se ponavadi preveri vsaj enkrat ( na poti skozi slovenijo) ce ne veckrat. Namrec pri njih se je naslo ze toliko ukradene robe, da so pravi zaklad za policijo ki varuje drzavno mejo v notranjosti drzave.
realno je tako, da se jih preveri okoli 2%. To so pa povečini tiste civilne škode octavie z LED napisi zadaj, za katere vsi govorijo da so radarji ipd.
Preveri še ta zanimiv članek, ki ga je na murskosoboškem portalu objavila policija:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/7911/?s=nl
Sprinter, Vito, Viano in Multivan pa so popularni zaradi nosilnosti (ne uradne ampak realne) ker jih lahko neverjetno naložiš.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zapreti AC in vse dol na pocivalisce. Na kraj vse kar je crno ostali dalje. Ce je policistov premalo bodo pac pocakali, da pridejo na vrsto. Par takih akcij bodo hitro zaceli hodit naokoli. Pa enoto s psi za strazo, ce se bo kdo med cakanjem zasvical fuL.
Samo? Jaz sem jih na poti Koper - MS minulo nedeljo prehitel več kot 34Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Lansko leto sem se v nedeljo proti večeru peljal iz Murske Sobote do Ljubljane in za foro štel te Sprinterje in LT-je. Če verjamete ali ne, v nasprotno stran se jih je peljalo 34! Seveda vsi polno naloženi, bele barve in pogosto s "havbo" črne barve.
Samo? Jaz sem jih na poti Koper - MS minulo nedeljo prehitel več kot 34Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Čudi me, da jih Italijani spustijo iz države.
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
me pa blazno zanima kaj vozijo v zasenčenih kombijih in prikolicah,