Romantika za silvestrovo

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.267
1.772
113
40
Zamisel je sledeča...večja družba ne bomo, na tromostovje gledad Zokija ob polnoči mi ni za it, smučarija v tujini bo pred in za novim letom...kaj bi se dalo organizirat za par uric zvecer na 31.?

Pohod z baklami na Šmarno..in pol lep razgled na ognjemete?
Je možno kje kakšno polnočno sankanje?
Na mariborskem imajo novoletno smuko?

Kaj še?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.702
113
Če greš gor s tapravo družbo je čist vseeno!
smile-1.gif

Kako pa je na Šmarni za ny? A je treba kej rezervirat al se lahko random pride?

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
V Tamar za polnoč ,po zasneženi poti ob jasni noči.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Midva greva na kredarico, če ne bo pot preveč zasnežena in bo vsaj kolikor tolikor lepo vreme, če ne pa bova verjetno šla na Bled ali Bohinj ...

Zadnjega v letu greva zjutraj lepo počasi na pokljuko, potem pa planirava tam do 4. zadnjo moreva biti gor, ker takrat se začne delat tema. Novo leto prespiva tam, in če bo lepo vreme naslednji dan, brez (veliko) snega, pa greva še na triglav.

Zagotovo bo to najlepšo novo leto ... vsaj zame, ki sem nor na gore ...

Zraven si bova še vzela par raketic, če tam ne bo slučajno ognjemeta, da bova vsaj midva spustila nekaj ognjemeta ... Če pa bo, pa z vsem veseljem dava zraven.

Kamele0N

23. jul 2008
42.521
5.702
113
Na Bledu sem od domačina slišal da letos naj ne bi blo ognjemeta....

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Zraven si bova še vzela par raketic, če tam ne bo slučajno ognjemeta, da bova vsaj midva spustila nekaj ognjemeta ... Če pa bo, pa z vsem veseljem dava zraven.

Glede na to, da praviš, da imaš rad gore, upam, da veš, da je v TNP prepovedana kakršnakoli raba pirotehnike.

Kamele0N

23. jul 2008
42.521
5.702
113
Ni panike! Nas je 24vikendašev ponavad ma vsak vikend svoj arzenal tko da so ognjemeti daljsi k v kakem mestu
evil.gif
pa tud uni težaki iz TNP sončne uprave so za ny prezasedeni sami s sabo tko da ni panike!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.461
7.592
113
Ocitno nisi dojel. Fant kao obozuje gore, vseeno pa mu je, da bo nekje na obmocju teh gora pristala raketa ki jo bo spustil v zrak.

Je pac spet dokazal da je omejen. Probleme je le, da to omejenost tako zelo rad siri naokrog

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.209
11.123
113
kod Džej-Zija
Res, človek pri njem ne more verjeti, da res nekdo, ki kao študira, lahko tako glup hodi naokrog. Kot tista tema o Radiu 1, kjer mu ljudje pišejo, da radia ne marajo zaradi slabe glasbe, a on začne nabijat, da pač ne prenesejo norčevanja iz Jankoviæa.
bonk.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Midva greva na kredarico, če ne bo pot preveč zasnežena in bo vsaj kolikor tolikor lepo vreme, če ne pa bova verjetno šla na Bled ali Bohinj ...

Zadnjega v letu greva zjutraj lepo počasi na pokljuko, potem pa planirava tam do 4. zadnjo moreva biti gor, ker takrat se začne delat tema. Novo leto prespiva tam, in če bo lepo vreme naslednji dan, brez (veliko) snega, pa greva še na triglav.

Čak a nisi ti poleti pisal, da nisi prišel na Triglav, ker ti je bilo kao prehudo. Zdej bi pa kar v zimskih razmerah gor lezel. Si mi ti en trol.

Kamele0N

23. jul 2008
42.521
5.702
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ocitno nisi dojel.

Pa lih ni mi ga point spremlat pa lovit na vejicah.......nekak mi je "nenevaren"
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.154
-8.771
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:

Glede na to, da praviš, da imaš rad gore, upam, da veš, da je v TNP prepovedana kakršnakoli raba pirotehnike.
Heh, je bil že prakrat manjši ognjemetek na vrhu Triglava
grims-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Citat:

Čak a nisi ti poleti pisal, da nisi prišel na Triglav, ker ti je bilo kao prehudo. Zdej bi pa kar v zimskih razmerah gor lezel. Si mi ti en trol.

Če bi si kaj zapomnil, bi vedel, da sem bil gor ... Pa ne delaj norca s sebe ...

Bil sem gor tri dni, zdaj pa bova šla sama, takrat nas je šlo kakšnih 10.

Joj ej .. mene mate pa radi v delu ... prav všeč mi je ...

Vem, da se v gorah ne sme onesnaževati okolja, saj nisem neumen ... sem pač mislil, da bo vseeno kdo tam imel rakete .. Pač nisem vedel, da se pirotehnike ne sme spuščati.

Glede tega "kao študiranja" ... kot sem že enkrat rekel ... Za take imam samo eno pesem ...