@Kalbo... jaz sem po nekaj minutah nehal gledat. (sem se odločil, da tist večer ne bom klel) Ko sem prestavil nazaj, je bila razlika samo še večja. Konec sem zamudil. Sem pa na net šel pogledat, kako se Hrčhi hvalijo, pa vidim naslov na 24ur nekaj v smislu" Slovenci razbili Hrvate" al "Epska zmaga Slovencev".
Po pravici povem, da nisem vedel, ali se mi je že zmešalo al kaj.... sem hiter prestavil nazaj TV, pa vidim rajanje naših. No, do zdaj sem si vsaj 3x pogledal tekmo, pa enih 5x zanjih 10 minut, kaj in kako se je sploh dogajalo
@Tomi.... je tako
@Onslow........je tako, sam realen mora bit človk, pa gre.
Bi pa dal en predlog za naslednjo tekmo med Slovenijo in Hrvaško:
Na naslednji tekmi, nah Hrvati pridejo 50 minut prej, pa se naj mal naspijo, da ne bo izgovorov..... naši imajo pa 10 minut dovolj časa, da jim nasujejo vsaj gol več.
Kroži pa tudi že kar nekaj vicev na račun dogodka. Menda Hrvati sami predlagajo za kazen njihovim reprezentantom, da morajo preteči dva kroga okol Slovenije. No.... bi jim odgovoru, da bi se glede na njihovo stanje po tekmi verjetno že med Obrežjem in Rigoncami izgubili. Lahko bi pa ta čas mal okol protimigrantske ograje počistili.