Rodetov sin?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Dodal je še, da se nista nikoli toliko zbližala, da bi se iz tega lahko rodil otrok...i]

Kaj pa brezmadežno spočetje?

To je že dolgo izgovor za nezakonske otroke.
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.240
1.397
113
ksz

Ne vem zakaj mislite da duhovniki ne sexajo.

In na njegovem mestu je mogoče pametno da ne gre na DNK. Saj bi s tem testom lahko še kakšnega zraven dobil...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
TineB

# 28.08.2012 ob 11:22
Prijavi neprimerno vsebino Moj očka ... (ljudska)

Moj očka papeža pozna,
oba v Vatikanu delata.
Cing-cingelj, cing-cingelj,
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Za DNK poprosiI bom,
da očetovstvo ugotovil bom.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Je jezdil očka k mam'ci v vas,
sta ljub'la se zelo na glas.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Se sinek jima sem rodil,
od očeta n'koli nič dobil.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Zdaj očka plačal bo za to,
da okrog se vse kadilo bo.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Ob kardinalsko pal'co bo,
iz Cerkve ga odneslo bo.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

Pokoro moli naj v samot',
bliz' naj več mi sploh ne hod'.
cing-cingelj, cinc-cong,
besno je moje srce!

aplauz.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.132
1.909
113
Emona / Carnium
Malo si timeline obrnil. Verjetno si kdaj slišal za moške, ki v poznih srednjih letih (in ne na smrtni postelji) ženi in otrokom (in ne Bogu) obelodanijo, da imajo fanta oz. da so gay-i. To se dogaja v dosti bolj "normalnih" družinah oz. okolju, kot je cerkveno.

Mogoče bi pa Virant znal povedati kaj o naravni rabi Rodetovega oneta? Sem od enega gayevskega para slišal, da sta si bila nekoč blizu.
grims-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.132
1.909
113
Emona / Carnium
Resnico zamegljenega uma. In prav nič ti ne pomaga, da bi razumel, da jaz govorim resnico. Ti pa me napadaš, da lažem. Ti pomagam artikulirati misli? Si hotel napisati, da laže gayevski par?

jello

Guru
22. sep 2008
10.284
3.909
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bravo gospod Rode! Danes ima otroka, včeraj naj bi bil homosexualec, kaj bo jutri, verjetno si bo pisun karba spet kaj spomnil, seveda po naročilu Rodečih!
Večina tu ne seže gospodu Rodetu niti do prstov na nogi, bojte se sodnega dne, takrat se vam bo maščevalo!

fixed.
hysterical-1.gif

Sicer pa, od nekoga, ki razlaga vero, ki temelji na izvenzemeljski oploditvi in drugih tovrstnih čudežih bi pričakoval da bi preveril še kakšne alternativne načine. Ima arso podatke od kod je pihalo tistega julija 1969? Kaj pa oploditve preko wc školjke? Sveče? Sta se vozila z istim kolesom mogoče? Mislim tako, da pretehtajo resnično vse možnosti, če so že strokovnjaki na tem področju.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Kaj pa brezmadežno spočetje?

To je že dolgo izgovor za nezakonske otroke.
evil.gif

Evo zadnje razlage brezmadežnega spočetja:

Jožef je uporabljal Knaus-Oginovo metodo kontracepcije. V nevarnih dnevih ga je tik pred zdajci potegnil ven in na rjuhi je bil seveda madež. Nekega dne je pa bil prepozen in ni bilo madeža. Od tod brezmadežno spočetje.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bravo gospod Rode! Danes ima otroka, včeraj naj bi bil homosexualec, kaj bo jutri, verjetno si bo pisun karba spet kaj spomnil, seveda po naročilu rdečih!
Večina tu ne seže gospodu Rodetu niti do prstov na nogi, bojte se sodnega dne, takrat se vam bo maščevalo!

A res? A Jezus, usmiljeni, jih bo poslal v pekel? Dajmo pogledati, kaj Jezus meni o farizejih. (Vsaka podobnost z RKC je zgolj nakljucna.)

Marko 12:
38 Med svojim poučevanjem jim je govoril: »Varujte se pismoukov, ki si želijo hoditi okrog v dolgih oblačilih in si želijo pozdravov ljudi na trgih,
39 prvih sedežev v shodnicah in častnih mest na gostijah,
40 ki vdovam požirajo hiše in na videz opravljajo dolge molitve; ti bodo strože obsojeni.«

Izbrani kosi Matej 23 (drugace je od 1-36):

4 Vežejo težka in neznosna bremena in jih nalagajo ljudem na rame, sami pa jih še s prstom nočejo premakniti.
5 Vsa svoja dela opravljajo zato, da bi jih ljudje videli. Napravljajo si širše molitvene jermene in podaljšujejo robove na obleki.
6 Radi imajo častno mesto na gostijah, prve sedeže v shodnicah, 7 pozdrave na trgih in da jim ljudje pravijo ›rabi‹.
...
9 Tudi na zemlji nikomur ne pravite ›oče‹, kajti eden je vaš Oče, ta, ki je v nebesih.
...
12 Kdor se bo poviševal, bo ponižan, in kdor se bo poniževal, bo povišan.
...
23 Gorje vam, pismouki in farizeji, hinavci, ker dajete desetino od mete, kopra in kumine, opustili pa ste, kar je v postavi pomembnejše: pravičnost,
usmiljenje in zvestobo. To bi bilo treba storiti in ónega ne opustiti.
24 Slepi vodniki! Precejate komarja, kamelo pa požirate.
25 Gorje vam, pismouki in farizeji, hinavci, ker kozarec in skledo čistite od zunaj, znotraj pa sta polna ropa in nezmernosti.
26 Slepi farizej! Očisti najprej kozarec znotraj, da bo čist tudi zunaj.
27 Gorje vam, pismouki in farizeji, hinavci, ker ste podobni pobeljenim grobovom, ki se na zunaj zdijo lepi, znotraj pa so polni mrtvaških kosti in vsakršne nečistosti. 28 Tako se tudi vi na zunaj kažete ljudem pravične, znotraj pa ste polni hinavščine in nepostavnosti.

A nadaljujem? Do Evangelija po Luki sploh se prisel nisem
smile-1.gif