Rode- Saj ni res, pa je!?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Njegov vzorec zdaj že imajo.
Zdaj se naj gre pa s tem vzorcem primerjat vsak, ki se mu zdi podoben in je njegova mat hodila k njemu na verouk.
zmaga.gif

To se ne sme.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.

Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.

Pravih papirjev torej niso pokazali oziroma manjkata 2 strani.

Pingvin bo pa danes poletel vidim.

Se vidi, da si niti ne predstavljaš, kako zgleda rezultat testa
hysterical-1.gif

http://www.anusha.com/sandra-dna.jpg

Lahko se pa potrudim in poiščem kako so ugotavljali očetovstvo leta 1945, seveda ne dnk
smile-1.gif
, a je vseeno zanimivo. Mam en tak primer.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Lahko se pa potrudim in poiščem kako so ugotavljali očetovstvo leta 1945, seveda ne dnk
smile-1.gif
, a je vseeno zanimivo. Mam en tak primer.

Daj, magari na ZS. Me zanima.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Bom jutri pogledal, če so še kje dokumenti na voljo. Nemško sodišče itak, ker je bilo pod Rajhom vse.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
KSZ
A se mati tega Petra kaj oglaša ko je uradno da se je istočasno žgala vsaj z dvema? Je ponosna na sina da jo je lepo potunkal?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Govorili smo tudi z njegovo materjo Tanjo Bredo S., ki nam je spet zatrdila, da je bila s Francem Rodetom intimna. Ko smo ji povedali za napovedane kardinalove tožbe proti Delu, je Tanja Breda najprej vprašala: »Ali bo Rode torej tožil tudi Petra?« Dodala je še: »Sicer pa je prav, da pride zadeva na sodišče. Tam se bo razčistilo marsikaj.«

Nigel naj ignorira ta post, ker je skopiran z Dela.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Govorili smo tudi z njegovo materjo Tanjo Bredo S., ki nam je spet zatrdila, da je bila s Francem Rodetom intimna. Ko smo ji povedali za napovedane kardinalove tožbe proti Delu, je Tanja Breda najprej vprašala: »Ali bo Rode torej tožil tudi Petra?« Dodala je še: »Sicer pa je prav, da pride zadeva na sodišče. Tam se bo razčistilo marsikaj.«

Nigel naj ignorira ta post, ker je skopiran z Dela.

Itak, da je vse res.
In pred 20+ leti je mene nadlegovala Claudia Schiffer...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Tanja Breda njuno razmerje opisuje drugače. Zdaj ima 61 let. Med našim obiskom na njenem domu v enem od srednje velikih nemških mest nam je pred pričami zaupala, da sta si bila z Rodetom zelo blizu. In dodala: »Da. Bila sva intimna, ko sem bila stara 18 let. Prišel je k nam, ko se je že kot doktor na ljubljanski teološki fakulteti peljal v Maribor.«

Citat:

Rezultati znani, vprašanja ostajajo

Test DNK je torej pokazal, da Franc Rode ni oče Petra S. Kljub temu ostaja nekaj odprtih vprašanj:

– Kakšno je bilo razmerje med Tanjo Bredo in Francem Rodetom, kako dolgo je trajalo in ali je kardinal prelomil obljubo celibata? O tem so pričevanja udeležencev takratnih dogodkov zelo razlikujejo.

– Kdo je pomagal noseči komaj polnoletni Tanji Bredi v Nemčijo? Kdo ji je priskrbel ponarejeno spričevalo in na tej podlagi službo v Siemensu? Kdo jo je po tem, ko je izgubila službo – ko so v Siemensu ugotovili, da je noseča – napotil v sanatorij, kjer je povila Petra? In kdo ji je po rojstvu otroka spet priskrbel službo v Siemensu?

– Kardinal grozi s tožbami časopisni hiši Delo, četudi smo v svoji zgodbi samo navajali izjave prič, ki so pripravljene stvari razčistiti na sodišču. Bo torej upokojeni kardinal ukrepal tudi proti njim?

Vsa ta vprašanja bodo zagotovo predmet nadaljnje novinarske preiskave.

Gospa pravi, da sta bila intimna, kardinal pa je rekel, da ne.

Bo sledil še poligraf?

Če da, bi tam jaz Rodetu postavil še kakšna druga vprašanja, verjamem da bo iglo vtrgalo.

32@ kaj te spet napenja? saj pa živim s partnerko, je vse redno
smile-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.125
10.991
113
kod Džej-Zija
Nek kaplanček bo ponarejal spričevalo, zrihtal službo v Siemensu, zrihtal in plačal sanatorij nato pa še enkrat zrihtal službo v Siemensu?
13.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mogoče, ampak ni oče! Kaj pa ti? Ti je sploh kakšna hotla dati, al si...?

saj je dal fotko punce v potopisni reportaži...ali pa je šlo za štirinožno žival, ne spomnim se več, sem pa prepričan, da so ga že razdevičili

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Nek kaplanček bo ponarejal spričevalo, zrihtal službo v Siemensu, zrihtal in plačal sanatorij nato pa še enkrat zrihtal službo v Siemensu?
13.gif
V bistvu res.
Kdo je bil takrat tako vpliven? V Siemensu služba? Sanatorij? Ziher je bil en visok udbaš, če ni bil kar sam Tito. Mogoče sta Franc in Jožek bila že takrat tekmeca? In je Jožek (komunist) spet zmagal napram Francu (belček)?
Vprašanj se odpira vsak trenutek več.
tongue-1.gif

Dobr, da Breda ni Liza, bi pomislil, da je Predin kaj več vedel, ko je napisal komad "Franc je pozabil Lizo..."
grims-1.gif

Če pa ostanem resen: moje mnenje je, da o tej "zadevi" nimam mnenja. Rode mi je sicer antipatičen, ampak to so osebne stvari in nima noben se kaj vtikat v to, kaj sta Franc in Breda imela med sabo, mediji pa sploh ne.