Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ti se kar veselo pritoži.Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Če prav razumem, se policaji igrajo z laserji. Kako pa ti potem pokaže izmerjeno hitrost in razdaljo na kateri te je izmeril?
Brez tega se veselo pritožim. Pa še za kak papir ga povprašam o policaju in o radarju. Sprašujem iz firbca, take situacije še nisem doživel.
Sem jaz doživel takšno situacijo. Policaj mi je nameril precej večjo hitrost, kot sem dejansko peljal. Sicer sem res peljal prehitro, ampak ne toliko, kot je izmeril policaj, in ravno sem pogledal na števec, tako da vem, ker mi je nekdo poblendal, ampak je bilo že prepozno. Zahteval sem, da mi pokaže izmerjen rezultat na radarju (merili so tam, kjer so ustavljali), pa mi je policaj rekel, da tega nimam pravice zahtevat in mi radarja NI pokazal. Sem se pritožil na PP in so mi odgovorili, da je policaj ravnal po zakonu in da naj plačam, pritožbo pa odbili. In še enkrat povem, da si je mojo "izmerjeno" hitrost policaj enostavno izmislil.
Seveda da bodo ščitili svojega...bi se moral pritožiti še naprej do konca! Magari na evropsko sodišče iskat pravico!! Ker če se gremo tako, da mi ne pokaže nekdo dokaza lahko sedaj strpamo par mio ljudi v zapore, ni problema! Izmislimo si, da je nekdo nekaj naredil, dokazov ni, ampak smo pač mi tako rekli in tako bo. A kazen si potem plačal? Problem je, ker če je ne, se ti "usedejo" na račun ane?