Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Če prav razumem, se policaji igrajo z laserji. Kako pa ti potem pokaže izmerjeno hitrost in razdaljo na kateri te je izmeril?
Brez tega se veselo pritožim. Pa še za kak papir ga povprašam o policaju in o radarju. Sprašujem iz firbca, take situacije še nisem doživel.
Ja - to se tudi jaz sprašujem
Dober mesec nazaj me je ustavil na avtocesti pri Sežani, ker sem menda "malo prenizko letel".
Nameril mi je 129km/h na razdalji cca. 500m. Kjer me je ustavil je bilo delo na cesti in omejitev 60km/h (kje točno je bil znak sem spregledal)
OK - sem spregledal znake pa eno malenkost se je mudilo ampak me moti par stvari.
Nikjer nisem videl nobenega podstavka, kamor bi pištolo lahko naslonil (avto vsekakor ni primeren naslon). V kolikor je policist tako izurjen lahko gre na naslednje OI namesto Rajmonda.
Niti v vpogled ne dobiš zapisnika o prekršku, da bi videl, kaj je uradna oseba zapisala. Morda se je kje zmotil in pri sodniku verjetno več velja zapis uradne osebe kot enega divjaka. Meritev iz pištole se je že davno izbrisala in v 15ih minutah lahko z eno "dobro" meritvijo pokasira vsaj dva "divjaka"
Modro kuverto pa še kar čakam