Ročna avtopralnica - Ljubljana (Šiška/Bežigrad)

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
@Zankoc_si

Koliko kaj stane kemično čiščenje avtomobila, da vidim če se mi splača s Štajerske pridit v Ljubljano?

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Celotni avtomobil ali samo sedeže?

V MB ni avtopralnic, da se splača voziti v LJ?
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Pa recimo da zanima tudi nas ljubljancane? Bi privoscil enkrat na nekaj let tudi moji drvarnici. Raje vidim da je notri spucan kot zunaj.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Dostikrat grem v Ljubljano, pa če bi bil ravno tam...... Samo zaradi tega se ne bi vozil v iz MB v LJ
bonk.gif
, bi nafta več stala kot bi prihranil. Drugače pa vse, tudi tla in prtljažnik.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
od začetka vas je še malo macro na fotoaparatu nagajal, potem pa ste očitno tudi to osvojil.
tudi tisti čoln je impresiven. Sem najprej mislil da celošivate, pa sem potem videl da ne.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa recimo da zanima tudi nas ljubljancane? Bi privoscil enkrat na nekaj let tudi moji drvarnici. Raje vidim da je notri spucan kot zunaj.
cena piše zgoraj na letaku: 12 EUR* (pa nek drobni tisk je spodaj
evil.gif
)

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
cena piše zgoraj na letaku: 12 EUR* (pa nek drobni tisk je spodaj
evil.gif
)

Dons sm se oglasil pr majstru in morm rečt, da se res res potrudijo. Mel sm smolo po avtu in vse prašno tud znotraj po zicih od teranja po kamenjaku in se je res lepo spucalo, samo pohvalim lahko in rečem hvala! Vsekakor pridem naslednjič spet sem
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kaj teh 12 eurov si dal ceno za zunaj ali za oboje? ker če oboje, potem ga še ta teden pripeljem
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Meni se zdi malce pateticno, da se hvalis s ferrariji, aston martini in podobni. Delujes kot masterr, ki je celo zivljenje preganjal zetorje po skofljeloskem hribovju. Sedaj prisel v ljubljano in prvic videl en normalen avto.
confused-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Meni se zdi malce pateticno, da se hvalis s ferrariji, aston martini in podobni. Delujes kot masterr, ki je celo zivljenje preganjal zetorje po skofljeloskem hribovju. Sedaj prisel v ljubljano in prvic videl en normalen avto.
confused-1.gif

Skofjelosko hribovje je na drugo stran doline, on je iz Polhograjskih Dolomitov
grims-1.gif