Rock Radio

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.681
1.312
113
A to je Medex power? V glavnem tem Pop postajam bi bilo za razložit, da le del Nirvana komadov spada v Rock liste, da sta November Rain in Don't Cry bila narejena zato, da babe pridejo na koncert in da malo preslišijo Back Off Bitch, da Metallica zna obilo boljših komadov od Enter Sandman, predvsem pa, da Prince ni bil noben rocker.

A se res ne da ustvart enega hardrock radia, kjer bi igrali nekomercialne Gunse, Metallico, AC-DC & podobne brez trapastih reklam za ene ničvredne optike.

Fora rocka je stil in ta radio ga nima sploh. Ali pa RockMaribor in Potrčovi fuzbal & politika vložki
bonk.gif

Boring
uf-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.660
513
113
Se strinjam s tabo, to je daleč od rocka.

Veliko komadov ki jih vrtijo slišiš celo ba radio 1.
Ne vem a je res cela znanost zavrtet ene manj popaste komade? Je prepovedano, jih dražje kaj hodi, v čem je fora da tega skoraj ne slišimo?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
A to je Medex power? V glavnem tem Pop postajam bi bilo za razložit, da le del Nirvana komadov spada v Rock liste, da sta November Rain in Don't Cry bila narejena zato, da babe pridejo na koncert in da malo preslišijo Back Off Bitch, da Metallica zna obilo boljših komadov od Enter Sandman, predvsem pa, da Prince ni bil noben rocker.

A se res ne da ustvart enega hardrock radia, kjer bi igrali nekomercialne Gunse, Metallico, AC-DC & podobne brez trapastih reklam za ene ničvredne optike.

Fora rocka je stil in ta radio ga nima sploh. Ali pa RockMaribor in Potrčovi fuzbal & politika vložki
bonk.gif

Boring
uf-1.gif

Brez zamere ampak leta 2016 navajat Gunse, Metallico, AC-DC kot must be referenco za rock radio je čisto mimo. Rajši poslušam sosedove mulce v sosednji garaži kot pa rock radio, pri katerem se selekcija komadov po večini neha nekje v devedesetih.

tony

Guru
23. jul 2007
9.748
1.531
113
Zanimivo, mene pa to čisto nič ne moti. Je6iga, takrat sem bil mulc, in to so komadi, ki bi jih poslušal kar naprej... Pač, spomni se tistega štosa "tad sam bio mlad"...
grin1.gif

Očitno tisti, ki špilajoč vlogo DJa na radiu v plejlisto nalaga mp3je Gunsov, razmišlja enako...
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.041
1.843
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Zanimivo, mene pa to čisto nič ne moti. Je6iga, takrat sem bil mulc, in to so komadi, ki bi jih poslušal kar naprej... Pač, spomni se tistega štosa "tad sam bio mlad"...
grin1.gif

Očitno tisti, ki špilajoč vlogo DJa na radiu v plejlisto nalaga mp3je Gunsov, razmišlja enako...
smile-1.gif

To, da tisti razmišlja enako ni tolk problem. Resnica je, da model ne pozna druge muske. Žalostni so tudi komentarji in nivo modelov, ki kao vodijo program. Tudi Jonas je v podnu...
Osebno mi je precej boljša vsebina na spletnem radiu Žica, kjer je že diapazon zvrsti precej bolj širok. Sej se tut ponavljajo komadi oz. izvajalci ampak nikakor ne tako eklatantno, kot na "radio1" tipu postaj, kot je Rock Radio.
Na Žici model gosti lokalne bende, stare (underground) prdce, zelence iz garaž, totalne anonimneže, skratka zelo različne glasbenike. Tam slišiš blues, stari rock, novejše bende, jazz, punk, ska, reggeae, funk, tudi starejše pop klasike, metal,...
Drugače pa mi je bil Val vedno cool ravno zato, ker so predvajali in predstavljali novo musko, nove bende in to precej preden so ti (če so) ratali svetovno uspešni ali mainstream.

tony

Guru
23. jul 2007
9.748
1.531
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
grin1.gif

smile-1.gif

To, da tisti razmišlja enako ni tolk problem. Resnica je, da model ne pozna druge muske.

Povsem možno, se strinjam. Verjetno imajo sami zase za popolno avantgardo. Kot fen Gunsov mi to blazno sede in ni nas tako malo
cheer.gif

Me pa ne moti (dajmo jasno povedati: povprečnega pofla nekih indie bendov ne maram. Hm, morda gre le za to, da, ko človek prvič sliši nek komad, mu ta še ni takoj všeč, zato pač raje dnevno poslušam že znane komade.). Pravzaprav me bolj moti, da ne predvajajo cele diskografije Gunsov, ampak le ene 5 komadov. Pravzprav je ponavljanje komadov njihov največji problem.
smile-1.gif