Robi Kranjec svetovni prvak

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Očitno bo brončana
smile-1.gif

Damjan solidno v drugo, isto Tepeš. Take prednosti tudi Šinkovec in Kranjec ne bi smela zapraviti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kranjec je komaj ven potegnil, ampak mojster, kljub vsemu 205
smile-1.gif

Jaz sem se že bal, da bo 170.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem šel preračunat kje bi bil Koch, če bi pristal tako kot Kranjec (iste ocene). Se pravi, bi se obdržal ampak grd doskok.

Kranjec bi bil še vedno točno pol točke spredaj.
zmaga.gif

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Razjasni, koliko denarja bo dal Kranjec za infrastrukturo?

Murkcec plezaš, plezaš, pa se ne odlepiš od tal? Ps... izrazil je nezadovoljstvo nad SZS-jem? Madonca a je požrešen?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne razumeš. Planica polni BDP in tudi letos ga je.
Folk tja hodi, tudi če naši ne bi bili dobri, letalnica je pravi magnet. In tja se splača investirati, ker se zadeva povrne. Vrhunski rezultati našega letalca pa povečujejo interes vlagateljev in kasneje cele panoge, ki bo lupila obiskovalce ter turiste.

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
Citat:
Organizacijski komite Planica je medijem posredoval poročilo o finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki je bil konec marca v dolini pod Poncami. V štirih dneh se je v Planici zbralo 64.000 gledalcev, prireditev pa so zaključili z dobičkom, v višini 18.730 evrov.

Murkec, spet si presegel samega sebe... Torej zračunaj če govorimo o investiciji, kdaj se bo le ta povrnila? Prejšna leta pa celo izguba, da odkupovanje zemlje lastnikom ne govorimo.........

Murckec, da se razumemo Kranjc je ass in Tina tudi... so pa taki gnoji kot si ti?

jebiga......