Jaz sem jo imel 10 let nazaj, preden sem po 9mes uporabe popizdil in jo prodal in kupil avtodom. Tista prikolica je najebala v 9mesecih bolj, kot v preteklih letih, pri prejšnjem lastniku. Recimo šli smo na Nizozemsko, kjer imajo nebroj con 30 in ležečih policajev. Vsako grbino sem najprej s kljuko avtomobila butnil, nato pa še s prikolico. Na prečkanju kanala sem na previsu nasedel s priklopom prikolice, in ni bilo druge, kot na silo naprej. Enkrat smo jo sredi ozke ceste odklapljali, da smo vse skupaj obrnili in šli po pravi poti.itd.. Na PZAjih so me grdo gledali, ker sem bil krepko čez 10m z avtom skupaj, ponekod sploh tja ne smeš s prikolico. Skratka prikolica je za potovanje od kampa do kampa, razen, če si sadomazohist. Če si pa zaradi tega omisliš majhno, kao lahko in okretno, si pa še večji sadomazo. Potem je še izgovor, da si z avtom bolj mobilen. Vsako mesto ima PZA - (mislim na države F, I, ,A, D) od koder gre javni promet v center.
Moje mnenje je, kupi avtodom, do kere cifre se lahko stegneš. Mora ti pa biti tak način preživlanja prostega časa všeč. Najceneje je rent za vikend in ti je vse jasno.