RKC spet izziva s čaščenjem izdajalcev

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Da te pomirim, to niso "moji". Ponavadi je tako, da če pišeš čez RKC in njihove, da si avtomatsko rdeč, partizan itd.

Seveda pa je tudi vsakomur jasno, da se ne da primerjati neke izjave imitatorja s pravimi ideološkimi obredi totalitarne organizacije.

Pri Godniči gre le za neprimerno izjavo, pri RKCju pa za cel sistem "vrednot". Oni tako tudi živijo in mislijo kot to počnejo in manifestirajo.

Godnič pa v prostem času ne igra Titeja ali?

I

Izbrisan uporabnik #488

No, to so neresnične obtožbe, ki pa bi bile lahko kazensko preganjane. Če se bo to še nemarno ponavljalo in se bo po nedeljsko razlagala prisilna mobilizacija v wermacht, bo pa verjetno potrebno klikniti na kakšen gumb. Suzica pa je v enem drugem postu opozoril kaj se dogaja po zaporih, tako da se kar začni mazat.

Citat:
Obrekovanje

159. člen

(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.290
113
blizu močvirne prestolnice
Sami izgovori, OK, saj veš to z moje strani naj bi bila laž ampak tudi vse s tvoje strani je laž kar se tiče tvoje nestrpnosti do RKC. Lažeš da je bil Grozde izdajalec!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sami izgovori, OK, saj veš to z moje strani naj bi bila laž ampak tudi vse s tvoje strani je laž kar se tiče tvoje nestrpnosti do RKC. Lažeš da je bil Grozde izdajalec!

Jaz sem se skliceval na podatke in jih tudi navedel, ti pa si jih "izkrivil", razen če imaš podatke še od drugod, razen od mene
smile-1.gif

Tvoji pa pravijo, da ni bil izdajalec in so mu celo priredili post mortem miting in obred.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Da te pomirim, to niso "moji". Ponavadi je tako, da če pišeš čez RKC in njihove, da si avtomatsko rdeč, partizan itd.
Kolikor poznam tvoje nastopanje na forumu, boš težko dokazal, da si ideološko neopredeljen. In glede na to, da cerkveno ideologijo preziraš, jih ostane bore malo, katerim lahko slediš.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Seveda pa je tudi vsakomur jasno, da se ne da primerjati neke izjave imitatorja s pravimi ideološkimi obredi totalitarne organizacije.
Spet potenciraš zadeve. Bo potrebno predhodno kaj prebrati o totalitarizmu, da boš znal operirati s tem pojmom. Težko govoriva o tvoji bilokakšni kredibilnosti, dokler operiraš z neumestnimi izhodišči.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pri Godniči gre le za neprimerno izjavo, pri RKCju pa za cel sistem "vrednot". Oni tako tudi živijo in mislijo kot to počnejo in manifestirajo.
Sem ti že napisal - gre za stvar individualne percepcije in tolmačenja. Kdor želi videti grešnika v Godniču, ga bo našel. Kdor ga želi najti v RKC, ga bo tudi našel. Vrednotni sistem Godniča mi ni poznan, niti me ne zanima. Isto ne cerkveni. Preseneča me, od kje ju ti poznaš. Pisal si o potencialnih posledicah določenih dejanj, ne pozabi tega - in tukaj lahko, ob potenciranju, kot ga kar pogosto demonstriraš, zadeve kar izenačiš. Ne vem, zakaj bi moralo biti samo tebi dovoljeno, da vidiš zadeve v najhujšem možnem scenariju. Slej ko prej naj se še najde nekdo, ki bo po forumu pričel jokati, da se čuti ogroženega, ker ni osebni prijatelj od Godniča. Super, nadvse umesten strah - ker nekdo pač želi zganjati histerijo in mu Godničevo besedičenje predstavlja v bodoče točno tolikšno grožnjo, kot tebi cerkveni rituali.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Godnič pa v prostem času ne igra Titeja ali?
Kot rečeno - ne vem. Kot tudi ne vem, kaj v prostem času dela duhovščina. Zakaj? Ker se v to ne poglabljam. Zakaj? Ker karkoli počnejo - tako Godnič kot cerkveniki - me niti ne izziva, še manj predstavlja grožnjo meni ali mojim potomcem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa še to povej koliko časa je rabil da je ušel k zaveznikom?

Čakal je na pravi trenutek, na fronti seveda in sicer so skupinsko stisnili. V zaledju to ni bilo izvedljivo.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, to so neresnične obtožbe, ki pa bi bile lahko kazensko preganjane. Če se bo to še nemarno ponavljalo in se bo po nedeljsko razlagala prisilna mobilizacija v wermacht, bo pa verjetno potrebno klikniti na kakšen gumb. Suzica pa je v enem drugem postu opozoril kaj se dogaja po zaporih, tako da se kar začni mazat.

Citat:
Obrekovanje

159. člen

(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let.
Daleč od tega, da je 8888 sinonim za objektivnost, kar se tovrstnih zadev tiče, ampak glede obrekovanja bi se tudi na tvojem zelniku kaj našlo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Sem ti že napisal - gre za stvar individualne percepcije in tolmačenja. Kdor želi videti grešnika v Godniču, ga bo našel. Kdor ga želi najti v RKC, ga bo tudi našel. Vrednotni sistem Godniča mi ni poznan, niti me ne zanima. Isto ne cerkveni. Preseneča me, od kje ju ti poznaš. Pisal si o potencialnih posledicah določenih dejanj, ne pozabi tega - in tukaj lahko, ob potenciranju, kot ga kar pogosto demonstriraš, zadeve kar izenačiš. Ne vem, zakaj bi moralo biti samo tebi dovoljeno, da vidiš zadeve v najhujšem možnem scenariju. Slej ko prej naj se še najde nekdo, ki bo po forumu pričel jokati, da se čuti ogroženega, ker ni osebni prijatelj od Godniča. Super, nadvse umesten strah - ker nekdo pač želi zganjati histerijo in mu Godničevo besedičenje predstavlja v bodoče točno tolikšno grožnjo, kot tebi cerkveni rituali.

Sploh ne gre za individualno percepcijo in tolmačenje oziroma neko subjektivno oceno, ampak za objektivna dejstva. RKC je objektivno gledano nekaj slabega, sploh pa v tistem obdobju je bila objektivno gledano na strani kolaborantov.

Preprosta dejstva, razen če poslušaš Dežmana, ki si to po svoje razlaga.

Kar pa sem pisal o posledicah, to pa je moja ocena, ki pa temelji na bogati zgodovini in delovanju RKC in menim da je ocena pravilna.

Sicer pa če Godnič to bere, mora biti jako ponosen, da mu daješ takšno moč kot RKCju
evil.gif
No, saj je navsezadnje Tito.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če se ne motim, imajo dol vedno spominsko mašo prvo nedeljo v juniju.

Tako da so referendum uskladili s to mašo in ne obratno.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sploh ne gre za individualno percepcijo in tolmačenje oziroma neko subjektivno oceno, ampak za objektivna dejstva. RKC je objektivno gledano nekaj slabega, sploh pa v tistem obdobju je bila objektivno gledano na strani kolaborantov.
Zdaj pa bodi še toliko prijazen in mi pojasni, na podlagi česa temelji ta tvoja objektivnost? Dlje od tega, da že vseskozi drugim vsiljuješ svojo subjektivno presojo, boš težko prišel,

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kar pa sem pisal o posledicah, to pa je moja ocena
Subjektivna ocena, ok. Da je slučajno ne bom preresno vzel.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa če Godnič to bere, mora biti jako ponosen, da mu daješ takšno moč kot RKCju
evil.gif
No, saj je navsezadnje Tito.
Ne to - raje se ti pazi, če tebe berejo v RKC! Verjetno si niti ne predstavljaš, kako morajo biti ponosni nate - laskaš jim s prepričanjem, da bodo čez nekaj let zavladali svetu, tekoče spremljaš njihovo delovanje, poznaš ozadja njihovega obredja, pa še na njihovi spletni strani si domač, če sem prav videl. Pa ti si ja bolj vzoren in čislan kristjan kot 90% ljudi, ki hodi v cerkev! Sicer nekoliko zmeden, ampak v splošnem perfekten primerek cerkvenega pisuna.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
aplauz.gif
Ups, kot kaže sem neko neumnost izjavil, da mi ti ploskaš?
17758-icon_confused.gif

ON: Še boljše da se pokrivata datuma. Bodo vsaj manj politike nad grobovi predavali. Hitro se prestopi meja referendumskega molka.
evil.gif

Če pa še cesto proti Kočevju "zaprete", tako da ne bodo prišli do 19h domov, pol je sploh šansa da bodo referendumi ZA.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, to so neresnične obtožbe in se bo po nedeljsko razlagala prisilna mobilizacija v wermacht,

Citat:
Obrekovanje

159. člen

(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let
Dokaži da to ni res--ker je to hudo izdajstvo proti sloveniji oziroma takrat proti SVOJI DOMOVINI!!Po vojni so s takimi na hitro opravili..poka..

Pa še to razloži --ko si rekel ta je tito "vaš"!!

Pa prosim argumentirano.. brez tvojih hudih lažnivih in izmišljenih domislic...

Torej snecer--DOKAZ... da boš imel oprano ime...če kaj veljaš--spljoh
grims-1.gif

Pa PRAVIŠ da JANŠA PONAREJA dokumente...GLEJ--da jih sedaj NE BOŠ TI...ali pa lažnivo pričal...po zakoniku zapor do 8 LET..

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Joj Trik!

Tole si pa zadel v črno direkt, Odlično napisano!!!

Ednino....maš pa voljo!
nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Dokaži da to ni res--ker je to hudo izdajstvo proti sloveniji oziroma takrat proti SVOJI DOMOVINI!!Po vojni so s takimi na hitro opravili..poka..

Pa še to razloži --ko si rekel ta je tito "vaš"!!

Pa prosim argumentirano.. brez tvojih hudih lažnivih in izmišljenih domislic...

Torej snecer--DOKAZ... da boš imel oprano ime...če kaj veljaš--spljoh
grims-1.gif

Pa PRAVIŠ da JANŠA PONAREJA dokumente...GLEJ--da jih sedaj NE BOŠ TI...ali pa lažnivo pričal...po zakoniku zapor do 8 LET..

Dokaz o čem?
smile-1.gif
Kdo je sedaj v kakšnem postopku, odloči se.