Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Basmati spar,leclerc,hofer (pač njihove blagovne znamke)....ker sem ga v času resnega fitnesiranja ogromno pojedel so mi bili teli glede cene-kvalitete in glede na količino (na teden je šla nekaj manj kot kila), top riži..sploh pa nezahtevni za skuhat.
Vse kar ste našteli, se ne more primerjati s tem. Mi v Evropi kupujemo drek od riža po visoki ceni. Poskusite enkrat pravi azijski riž, pa boste vedeli o čem govorim.
V Ljubljani imaš trgovino z azijsko hrano, recimo. V Google vpiši "riž golden lion", prvi zadetek mi izpljune trgovino. Drugače pa Trst in Udine ali Graz najbližje v tujini.
Sami prepakirajo v kilogramske vrečke ponavadi, samo cena je potem druga. Najbolje, da greste pogledat ali pokličete. Na spletni strani so kontaktni podatki, lahko vprašate tudi na Facebook strani.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.