Ribičja...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
U hvala za podroben opis, je pa preveč komplicirano, da bi se sam loti izdelave...
frown-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
niti ne.. sam unih 100 trnkov tut jaz nebi vezal..
ga maš pa fertik v enem večeru..
al pa narediš manjšega.. recmo 50 al pa samo 20 meterskega

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Tole pa je komad, mi imamo namem malo vlečti une vabe za ščuke za čolnom. Samo mi ni jasno, kako naj obtežim vse skupja, da se bo spustilo na globino vsaj 10 m....

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
tak torpedo se dobi svinec...ki ga daš pred vabo...da drži na globini. Pejt uprašat v kakšno trgovino, ti bojo znal povedat.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
na dzigulin po koncu predveza das meter in pol laksa z utezjo in problem resen.
drugace pa smo to tuno ulovili prejsnje leto. in tako stvar ulovi ekipa ne pa posameznik, tako da ne morem rect da sm jo jz ulovil
grin1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz bi rad samo probal šlepat, žal pa oprema, ki jo imam ni ravno biserna...malo za hec...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
krapa luskinaja 25 kg iz jezera
postrva 72 cm...Rapala (modro/bela) številke rapale pa ne vem, ker mi jo je uzela ena še mal večja pa šla papa

Najbolši ulov in najbolj adrenalinski je bla pa Potočna postrv 41 cm na Klenovo muho...

po večini zdej še sam muharim, sam večje kot tele postrvi še ni bilo na muhco...

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Jaz sem jo tudi na rapalo dobil, ko sem ščuko lovil. Zagrabila mi pa je ene 3 m od brega. Celo gledal sem jo kako jo je zasledovala nato pa samo hoop in že je bila moja
cheer.gif
Sem že mislil najprej, da je nebom dobil ker je vaba bila že skoraj zunaj. Je bil pa to ulov približno 5-6 let nazaj in je bil eden prvih ulovov na vobler. O ja to so bili časi...
Zdaj sem se še spomnil, da sem na jezu lansko leto na kruh ujel postrv med 50-60. Ne vem točno, ker je nisem vzel seboj. Zelo rad spuščam ribe. Sploh te "male" podust, mrena, platnica...ker večina lovim za užitek ter preživljanje prostega časa. Vrhunec je pa itak med samo borbo. To me najbolj poteši.
Drugače pa muharit še nisem poizkusil. Edino kar sem dostikrat prakticiral da sem graševca navezal na zelo tanek laks in lovil v potoku. Potočna postrv se je kar limala gor. Drugače pa imam tudi zelo dobre izkušnje na potoku z mini voblerji od raple. Postrv dobro grabi.

Ščuke pa še nisem imel sreč ulovit večje od 70cm
frown-1.gif

Evo tukaj je pa še slika:

74 in 3.8 Kg

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Kje ste ribiči?

Nekaj me zanima, ali se splača it v tem času na soma?
Pravijo da je premrzlo, čeprav je zadnjič en kolega dubu na krki 130cm 14kg. Jaz bi šel na savo!
Je pa edino jutri lep dan napovedan, pa še najdražja je v službi popoldan.
grims-1.gif

P.s. Kupil sem si palico, pa se včlanil med ribiče zato me tako drži!

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Drguač nebi vedu, samo če maš per al pa kuhano vino v termoski in greš brez žene se zmeri splača =)

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Se bo kdo kaj pohvalil al se še nič ne lovi?
Je kdo od vas že lovil na Rakitju ( al kak se že reče?), Zaprešič HR?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Zobatec je zaprt do 15.6 pri južnih sosedih, za gofe je še prezgodaj, luci se polčasi zbirajo u jate, tune pa samo kakšne izgubljene
smile-1.gif

lp D

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ne ne,to je ribnik (peskokop), tu se lovi krapa, pa notri je tudi som pa ščuka...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Se bo kdo kaj pohvalil al se še nič ne lovi?
Je kdo od vas že lovil na Rakitju ( al kak se že reče?), Zaprešič HR?

Ja, kaj te zanima ?

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Na kaj ste lovili oz. ste bojlije kupili al doma naredili?
So kakšne posebnosi na kaj moramo bit pozorni?
Pa kakšen je bil ulov?