Ribe v konzervi - slabost

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.214
113
KSZ.

No očitno je teh slabosti več! Sem pomirjen ko vidim da nisem edini primer!
evil.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
989
192
43
Tuna (načeloma najbolj kvalitetna) se dobi v steklenih kozarcih. Steklo je manj reaktivno od pločevine (oz. notranjega premaza konzerv).
Probaj to, pa boš hitro lahko izločil vpliv konzerve.
V kozarčkih so lepi koščki, ne eno riomare žaganje ostankov.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Za une v kozarcih ne vem, ampak riomare je še najboljš od tune, kar se dobi. Kakšna safcol in podobno sranje je pa res bljak.
Še najboljše so pa solate - Rio mare s fižolom ali piro je njami. Je pa res, da je precej dražje.
Rio_Mare_tuna_Insalatissime_fiolg.jpg

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.753
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Za une v kozarcih ne vem, ampak riomare je še najboljš od tune, kar se dobi. Kakšna safcol in podobno sranje je pa res bljak.
Še najboljše so pa solate - Rio mare s fižolom ali piro je njami. Je pa res, da je precej dražje.

Pri nas mogoče, v Italiji pa je najcenejša tuna boljša od Rio Mare.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:

Pri nas mogoče, v Italiji pa je najcenejša tuna boljša od Rio Mare.

Nimam posebej rad tune, samo safcol zmaga.tudi več drugih je že to reklo. isto kot argeta med našimi paštetami.
smile-1.gif
So pa seveda okusi različni.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
V reviji VIP od Zveze potrošnikov Slovenije je bil pred časom test, kjer so ugotovil, da je najkvalitetnejša tuna tista iz Hoferja. Jst jo še nisem jedla, tko da ne vem kakšna je, mi je pa Rio Mare zelena edina, ki mi zgleda užitna, ker je enakomerne barve pa brez tistih vijolčnih koščkov pa ne smrdi kot tiste ta poceni, ki niso primerne niti za kuhat.

lp

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
...ampak riomare je še najboljš od tune, kar se dobi.

Ja, pa golf dvojka dizel.
wink-1.gif
Golf dvojka dizel še nisem probal, tako, da ne vem.
grin1.gif

Riomare (zgoraj priložena slika)je pač za moj okus dabest. Italjanskih še nisem jedel. Najslabše za moj okus pa so tune v lastnem soku. Bljak. To še preden pride do želodca, gre že nazaj vn.
grims-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Hmm očitno bom moral naslednjič malce eksperimentirati in nabaviti kup različnih, sem totalno navajen zagrabit nekaj štek riomare.