RGL ?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.153
11.021
113
kod Džej-Zija
Glede Oriona se strinjam. Ko začnejo z lokalnimi novicami, pač preklopim.

Radio 1 pa bi se pa lahko znebil ene par moderatorjev. Recimo "miljonarčka" Romiha, ki je popolnoma neužiten. Pa oni [censored], ki igra mamo Manko. Ko ga napovejo, se mi roka že refleksno stegne k radiu in preklopi drugam.

Največji kretenizem je pa napovedovanje glasbe. Pa ni problem, če se napove izvajalca in naslov pesmi, samo res ne vem, zakaj morajo(-te) zavrteti trikrat po pol komada, da bomo po oglasih slišali celoto.

Drugi največji kretenizem je pa vrtenje jutranjih for popoldne in popoldanskih (večernih zjutraj). Če Romiha ne mislim poslušat zjutraj, ga tudi popoldne ne bom prebavil. Sploh pa ne tistih njegovih veleumov, ki jih ven meče.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.602
1.131
113
Titograd
Poslušam Radio + , več ali manj samo glasba, precej širši speker kot na običajnih komercialnih radijih, na vsako uro poročila, zjutraj ena moderatorka z glasom ki sploh ne paše na radio, to je pa tudi edina zamera.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo, tudi jaz presaltal na +. sem se preobjedel vseh milanov, radia center organsko ne prebavljam oz. moderatorjev...

preklapljam vglavnem med radio plus in radio.si (so tudi odlicni)

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.637
727
113
zmaga.gif

To je koristno:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_slovenskih_radijskih_postaj

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Ko sem bil v Lj. še in sem delal kot kurir, sem veliko poslušal anteno. Počasa sem spoznal cesto in njen utrip, tako, da nisem več rabil prometnih informacij. R Antena mi je hitro dojadil, razen birkota. Nekaj časa sem se vozil brez glasbe v avtu, potem pa sem enkrat našel radijo Dur. Niso bili tečni in še muska mi je sedla. Sedaj ga mam samo, ko sem na compu.
Kadar sem v Lj. še zmeraj poslušam Dur.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.132
13
38
Vsi "popularni" ste cista kopija Antenne Bayern. Vsak je od njih nekaj skopiral oz. kopira. Zalostno. Mi gre pa na [censored] da do desetih 3x slisim sidarto, ki so naceloma cist ok, se ti pa zagabijo, ce je skoraj vsak dan tako. V glavnem, ni vec pametnega radia v Sloveniji, vsi ste rajo zaceli lovit na kes in razne "oh kako osladno prikupne" otroke in se koga. Zadnje case smo precej na cd-ju ravno zaradi nastetega.

Joan

Zelenc'
5. sep 2007
25
0
1
Škoda, da so z RGLom 30 letno delo zapravili in šli v Aktual... Ko zjutraj slišim oba petelina kakšne kvasita v mikrofon, mi gre na bruh... Popoldansko narečno vodenje pa tudi ne bo pritegnilo širšega kroga prebivalstva. Škoda, res škoda...

Poslušalci pa drugam. Le, kam?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa njihove mikrofone tudi dobesedno tlačijo v usta sogovornikov, so povsod na TV.

Ja, RGL-a je škoda, najbolše čase je imel tam nekje okoli leta 1995.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.153
11.021
113
kod Džej-Zija
Imeli so tudi vrhunsko novinarsko ekipo. Kje je zdaj Majda s svojim črnim humorjem?

RadioDur sem poslušal od začetka, ko je imel še testno oddajanje samo na 103,4. Imeli so kvaliteten razpon rock in pop glasbe iz vseh glasbenih obdobij. Potem je pa Uršiču začel uspeh malo v glavo sekat in je program spremenil v "glasbene želje nažga šefa". Ko je zadeva postala drugorazredni country radio, sem jo ukinil.

Kot je bilo že večkrat omenjeno, kvalitetna rock postaja brez idiotskih dodatkov v duhu kakšnega Željkiča ali Romiha bi bila hitro med zelo poslušanimi postajami.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik Joan pravi:
Škoda, da so z RGLom 30 letno delo zapravili in šli v Aktual... Ko zjutraj slišim oba petelina kakšne kvasita v mikrofon, mi gre na bruh... Popoldansko narečno vodenje pa tudi ne bo pritegnilo širšega kroga prebivalstva. Škoda, res škoda...

Poslušalci pa drugam. Le, kam?
enako ....... sem šel kar online za Brusom http://www.radioeuropa05.si/
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa njihove mikrofone tudi dobesedno tlačijo v usta sogovornikov, so povsod na TV.

Ja, RGL-a je škoda, najbolše čase je imel tam nekje okoli leta 1995.

danes na TV videl, da je imel Aktual DVA mikrofona pred usti sogovornika. zadaj so bili pa še 24ur pa RTVS, fantasy...
Za koji k**** rabjo DVA mikrofona? Če en slučajno v tistem trenutku crkne? Saj niso edini fu***n medij v Sloveniji.
bonk.gif

Pogrešal bom Osir na RGL.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Express bi bil še užiten, če nebi bili Želkiæa in glupih denarnih nagrad. Ravno tako Center in njegovi glupi voditelji. O Romihu ne bom izgubljal besed, sicer pa je na Radiu ena zelo solidna glasba zvečer.
Od teh pop radiev je edina Antena, ki je užitna. Predvsem zaradi voditeljev kot sta Ota Roš in Tony Carter.
Zjutraj pa poleg Antene poslušam Europo, če neumnosti klati Brus
evil.gif

Tako, skurcal sem vse postaje. Poslušat grem Ognjišče
hysterical-1.gif