RGL ?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
A kdo ve natančno, kaj se je zgodilo z RGL-om?
Že od novega leta naprej je na tisti frekvenci neki Radio Aktual z nekimi primitivnimi in amaterskimi speakerji, istočasno na 106,4 pa še neki Radio Expres z Željkičem.
RGL je bil dober radio, če ima samo mlade, je OK, če je pa crknil, je pa škoda!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ime se je spremenilo, to je v LJ precej v modi. Če ti ne gre pa spremeniš ime in upaš, da boš pri miljon postaj, ki vrtijo eno in isto glasbo, dobil čim večji delež poslušalcev.

RGL = Aktual, Gama MM = Express, Radio 1 = Radio Šport, Poslovni Val, Morje...

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
A se ne dogajajo tam drastične spremembe od prihoda tistega iz radia Hit, mislim da se je poimenoval Racman?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Meni ni jasno, da vsi furajo eno in isto musko cel dan! Kamor koli prestaviš je vse isto, povsod imajo ene "humoristične" izpade, ki so prav patetični.
Saj ne rečem, obstaja nekaj lokalnih postaj, ki imajo malenkost drugačno glasbo, samo kaj ko pa se čez pol ure začne 3 urna pogovorna oddaja in takoj za tem kmetijski oglasi.
Radio veseljak kar dobro deluje, ne vem zakaj ne bi tudi kakšna postaja, ki bi predvaja recimo le rock komade, ali samo komade drugih zvrsti, in imela dobro organizacijo in spored, brez brezveznega nakladanja...
V tujini obstajajo take postaje, zakaj ne bi tudi pri nas? Imamo premajhno populacijo le za eno zvrst? Dvomim, mi na šihtu samo šaltamo iz ene postaje na drugo, ker je povsod eno in isto sranje, sploh če poslušaš 8 ur na dan.

Sej mogoče se bo pa kdo v prihodnosti spomnil kaj takega.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Moje mnenje?
RGL je bil profesionalni radio, na nivoju in se ga je splačalo poslušat. Tale Actual je pa, kot bi se otroci igrali.
To je dekadenca, propad Rima!
Škoda.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Radio Center - najboljši glasbeni mix za vso Slovenijo
evil.gif
(my ass)

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Meni ni jasno, da vsi furajo eno in isto musko cel dan! Kamor koli prestaviš je vse isto, povsod imajo ene "humoristične" izpade, ki so prav patetični.
Saj ne rečem, obstaja nekaj lokalnih postaj, ki imajo malenkost drugačno glasbo, samo kaj ko pa se čez pol ure začne 3 urna pogovorna oddaja in takoj za tem kmetijski oglasi.
Radio veseljak kar dobro deluje, ne vem zakaj ne bi tudi kakšna postaja, ki bi predvaja recimo le rock komade, ali samo komade drugih zvrsti, in imela dobro organizacijo in spored, brez brezveznega nakladanja...
V tujini obstajajo take postaje, zakaj ne bi tudi pri nas? Imamo premajhno populacijo le za eno zvrst? Dvomim, mi na šihtu samo šaltamo iz ene postaje na drugo, ker je povsod eno in isto sranje, sploh če poslušaš 8 ur na dan.

Sej mogoče se bo pa kdo v prihodnosti spomnil kaj takega.

No, Radio ena je že nekaj takega. Naciljal se je na rock osemdesetih in štanca eno in isto po 15 x na dan. En teden smo ga poslušali z veseljem, češ, vendarle en radio, kjer je dobra muska brez nepotrebnega čvekanja, po enem tednu nam je pa njihov repertoar že skozi ušesa ven lezel!
RGL je bil pa najboljši, ko so imeli tistega Jožeta (kwa je že bil zaen?)
Če že mora bit čvekanje zraven, naj bo vsaj kvalitetno!

Aja, Jože Brus.

Nazadnje urejeno:

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Jože Brus ima zdaj svoj radio Europa05, drugače pa Orion seka - zvečer in ponoči.

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Se povsem strinjam s ponavljanjem enih in istih komadov. Še bolj mi pa grejo na živce nagradne igre- miljonkrat na dan. Kljub začetnemu veselju sem se ga že naveličal
rolleyes-1.gif

Trenutno sta v pisarni aktualna R Expres in Val 202. Levi in desni sodelavec se med seboj dajeta kdo bo prevladal
hysterical-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
večina postaj se da poslušati nekje od 6 popoldne naprej, obup je dopoldne. Same zale, fate, mirkoti, ... reklame, eni in isti komadi...
da o predhodnem napovedovanju zanimivih zgodb in komadov ne govorim. Tako imaš sploh občutek da kar naprej eno in isto stvar poslušaš

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hvala bogu za Val 202. Tam še niso prisilno (ne)humorni z bednimi jutranjimi šovi, forami, ki se jim smejejo samo v posebnih šolah ter izkoriščanju otrok za lasten dobiček.

Pa še muzika je normalna.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.637
727
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Hvala bogu za Val 202. Tam še niso prisilno (ne)humorni z bednimi jutranjimi šovi, forami, ki se jim smejejo samo v posebnih šolah ter izkoriščanju otrok za lasten dobiček.

Pa še muzika je normalna.
Razen, ko imajo reklamne pogovorne oddaje za koralni kalcij in ostale super-duper bio tabletke.
10.gif

Mislim, da redno v četrtek dopoldan.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Aja, na to sem pa pozabil.
evil.gif

No, saj zato so pa izumili tudi internetni radio.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kar se tice ozkousmerjenih, se pravi ena uvrst glasbe, radijskih postaj, lahko recem, da nas je res premalo, da bi to funkcioniralo. oz. s tem povezano, predrago, ker ne bi dobil sponzorjev, reklam ipd...

je pa zanimivo - Radio 1, Antena, Hit in Ekspres so vseeno najbolj poslusani, ceprav vsebujejo vse, po vasem mnenju, osovrazene elemente... se pravi, da na tem vseeno nekaj mora biti...

je pa res, da je Val 202 najbolj poslusan radio v Sloveniji, vendar verjetno na rovas pokritosti in visoke informativnosti... ne vem...

zanimivo se mi tudi zdi, da nihce ne omenja Radia Si - nekako bolj komercialno usmerjen Val 202...
wink-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.153
11.021
113
kod Džej-Zija
Saj RSi je trenutno daleč najbolj poslušljiva zadeva v Ljubljani. Radio 1 se da prebavit samo zvečer, ko večini bebcev vzamejo mikrofone. Ostalo je pa podobno. Orion je še kar zanimiv, samo včasih preveč težijo z ozko lokalnimi novicami.

Tako da ostaneta res samo RSi in Val 202.
frown-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ti delaš na radiu. povej mi zakaj ste vi ( delavci na radiu) in "pevci" tok ... da se cele dneve vrtijo eni in isti komadi? a res nimate tok pameti, da bi komade razporedili čez cel dan, ne pa da se sliši en komad 10x v eni uri
bonk.gif
s tem zgubljate poslušalce.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ocitno jih ne izgubljamo... vsaj po raziskavah ne... in pac raziskave kazejo, da nas ciljna publika poslusa 2 uri max, poleg tega vmes vseeno malo preklapljajo... kar pomeni, da mora biti tudi program tako usmerjen...

ocitno deluje, pa ne samo pri nas...

poznam radio, na katerem je softwersko onemogoceno ponavljanje komadov, tako da gre lahko skozi samo 1x na vsakih 8 ur, pa vseeno - jih ni nikjer... vcasih so bili res poslusani, zdaj so pa na gorenjskem nekje 6., ce ne celo se nizje...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
je pa zanimivo - Radio 1, Antena, Hit in Ekspres so vseeno najbolj poslusani, ceprav vsebujejo vse, po vasem mnenju, osovrazene elemente... se pravi, da na tem vseeno nekaj mora biti...

Jap. Folk je v povprečju glup in se mu zdi nakladanje moderatorjev zabavno. Zato je tako. Eni pa jamramo.
evil.gif