Rezultat ljubezni je....

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sam pašejo pa zraven tvojga priimka.
wink-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
in kaj je narobe z imenom? meni je veliiiiko bolj všeč kot kakšen MAJ, NAL, nik... ali še kaj bolj ekstra "modernega"...

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tričrkovna pasja imena so res mimo. Ponavadi se ženske zapalijo v ta feminizirana imena.
crazy1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
čestitke! ime pa trga gate v primerjavi z današnjimi tričrkovnimi, ki so vsa povrsti za kozlanje
crazy1.gif

Ah, ime je še vedno 100x bolj normalno od raznih tričrkovnih godless genderless modern names... Ko bi za pasja imena izbirali vsaj ta prava imena s tremi črkami (Nik in Žan), tako si pa usekan folk izmišljuje imena kot so Nal in Mal... Polovici punčk dajo pa vsem ime Eva... Halo? Sam še kakšen Pal (ameriški naglas obvezen
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lej, meni Franci ne paše na 50cm štručko.... tebi mogoče paše. Vsakomur svoje.
Val, Maj, Ron, Tij in ostala pa so še bolj mimo.
Otrok bo kmalu večji kot 50 cm. Fino je, da se starši zavedajo, da dajejo ime odraslemu človeku, ki pa bo nekaj let res še malo majhen. Sicer pa, ker gre za klasično ime, je izbira 100% dobra. Razen tega pa starši izbirajo ime. Inovativnost pri imenih škoduje tistemu, ki je ime dobil. Res pa je, da dviga ego tistim, ki so mu ga dodelili (staršem).
Čestitke staršem... Moje reklo: najprej gre tri mesece na bolje, potem pa tri leta na slabše
smile-1.gif
...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
... saj nočem biti nesramen. Le toliko v premislek o tako opevanem "rezultatu neizmerne ljubezni".
smirk-1.gif

Atek

Zelenc'
28. jan 2009
19
0
1
No potem nam pa ti zaupaj tvoj okus!
Sicer pa bo 50 cm velika štručka samo nekaj tednov. Mu naj potem ko bo velik 60 cm dam drugačno ime?
Na stara leta bo itak Francelj, France, Aco ali kaj podobnega.
Še kar nekaj let se pa ne bo obremenjeval s svojim imenom.

Sicer pa letošnji 1. maj bo res naporen.

Če bo alter piknik in če stardec prinese svoj nagrajen Cviček, potem tudi jaz prinesem kak svoj zvarek!

Atek

Zelenc'
28. jan 2009
19
0
1
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sploh ne veš, če je tvoj.
tongue-1.gif

Recimo da sem 99,9% da je moj, ker sem jo imel v času ovulacije in oploditve 24/7 na očeh. Tole se pa huje bere kot pa širiatsko pravo

Res je,
Franci je rezultat sexa, ampak sex je pa rezultat ljubezni in ne rezultat neke pijane noči in nekega one night sexa na umivalniku WC diskoteke.
No vi kar uživajte na umivalnikih
wink-1.gif

Atek

Zelenc'
28. jan 2009
19
0
1
Mislim da je nekdo pisal da ne namerava imeti otrok. Tako da mu želim lepo starost brez otrok
rolleyes-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Atek pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sploh ne veš, če je tvoj.
tongue-1.gif

Recimo da sem 99,9% da je moj, ker sem jo imel v času ovulacije in oploditve 24/7 na očeh. Tole se pa huje bere kot pa širiatsko pravo
Aja, itak. Zdaj prihajajo tisti počitniški (julijski-avgustovski).
grin1.gif

Atek

Zelenc'
28. jan 2009
19
0
1
Hitro in točno računaš.
Če imaš kaj "prakse" in če ti povem da se je precej držala roka potem lahko celo ugotoviš teden dopusta
wink-1.gif
, kaj več pa še nama ne uspe;)

Pa hvala za ***** komurkoli že

Nazadnje urejeno: