Reznan kruh

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Zanima me če kdo ve kaj dajejo v ta "tapocen" rezan kruh?
Ala Spar, Merc in podobno
13.gif

Zadnjih pol leta imam kruh na min. (pa še to kak kos martinovga hlebeca) in sm bil
zmaga.gif

Pa ne sam problemi z prebavo, 3 kg gor v dveh dneh
shocked-1.gif

Skratka, never again
crazy1.gif

Jeste tak kruh?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Tista poceni pakirana rezana štruca v Mercatorju/Hura za manj kot evro je čisto OK.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
+ 3kg v dveh dneh zarad kruha? Skoraj nemogoče.
Perj bi reku, da si se tehtu ob napačnih urah.
V petek si se tehtu na prazen želodec
Sobota, nedelja si se najedu še kaj spil in šel "napihnjen" na tehtnico pa je pokazalo 3kg več (čeprav mi je še vedno čudno).

Pojem kak kos polbelega hlebca iz Lidla in nikoli nisem imel nobenih težav s prebavo ali težo zarad tega.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Ja ja, to so čisto one ženske fore, ko poje 2 kepici sladoleda (kar znese 20 dek), pol pa jamra da se je 3 kile zredila.
hysterical-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
+ 3kg v dveh dneh zarad kruha? Skoraj nemogoče.
Perj bi reku, da si se tehtu ob napačnih urah.
V petek si se tehtu na prazen želodec
Sobota, nedelja si se najedu še kaj spil in šel "napihnjen" na tehtnico pa je pokazalo 3kg več (čeprav mi je še vedno čudno).

Pojem kak kos polbelega hlebca iz Lidla in nikoli nisem imel nobenih težav s prebavo ali težo zarad tega.
+3 sm približn reku (sm že nazaj šu)
wink-1.gif

Sam napihnu me je za popi*dit
crazy1.gif

Ena deklina je tu enkrat omenla da je delala prek študenta v Sparu na rezanju kruha pa upam da se oglasi
smirk-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Iz rezanja kruha v Sparu ne delaj prevelike filozofije.

Kako in kakšen kruh se reže, imaš možnost videt v vsakem ISparu, kjer imajo na oddelku z kruhom rez mašino in pakiranje v folijo, tako da, isti kruh kot ga kupiš iz polic, lahko dobiš tudi narezan.

Če kupuješ najcenejše sranje od Sbudget je pa zgodba druga, saj ga pečejo v boh ve kateri pekarni.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sej sparov kruh se tud nekje peče, pa me zanima če kdo ve a se v Slo k ne piše nč
confused-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Spar ima svojo pekarno in slaščičarno na Letališki cesti (BTC), zraven svojih skladišč. Verjetno svoj kruh pečejo tam?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To kar se prodaja pod raznimi trgovskimi blagovnimi znamkami je vse dopeka. Zmrznjene štruce, žemlje, hlebci... se vozijo iz Poljske, in potem je to vsako jutro sveže pečen "slovenski kruh"

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Sparov toast se peče v Avstriji, S-budget rogljički se pečejo v Avstriji, Spar toast Natur pur (polnozrnati se peče v Avstriji.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Jaz ne razumem, zakaj je dandanes praktoično v vsakem kruhu cel kup pizdarij!!!! Kakor vem, je za kruh potrebna moka, kvas, sol, voda. WTF?! Če preberem etiketo, je napisano, da je poleg tega še 10 drugih aditivov: emulgatorji, konzervansi, barvila...:(

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Jaz ne razumem, zakaj je dandanes praktoično v vsakem kruhu cel kup pizdarij!!!! Kakor vem, je za kruh potrebna moka, kvas, sol, voda. WTF?! Če preberem etiketo, je napisano, da je poleg tega še 10 drugih aditivov: emulgatorji, konzervansi, barvila...:(
Točno to, dodatki za obstojnost pa rok uporabe je prec kak dan več
jezen.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Če sam spečem kruh doma je pogojno uporaben kvečjemu še naslednji dan. Tak iz trgovine rabi do enakega stanja zihr cel teden
smile-1.gif

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Šparov je zaendrek! Že na pol suh ko ga kupiš in splesni tudi v 2-3dneh!
Najboljši je v Hoferju dober in dolgo izdrži!

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Tole se pa moram strinjat. Hofer ima v redu kruh, če primerjam z ostalimi pakiranimi. Če se prav spomnem, na etiketi piše, da ga peče ena pekarna iz Nove Gorice.