REVITAN - vodni filtri

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Živjo,

kolegi me prepričujejo, da se resnično splača nabaviti omenjeni vodni filter - REVITAN. Cena ni ravno nizka in ne želim z glavo skozi zid.
Ker vas je tukaj na forumu kar nekaj, ki dajete pametne nasvete pa seveda več glav več ve, me zanima ali ima kdo kakšne izkušnje s to zadevo?

Ali to resnično deluje ali je to bolj kot ne "n...g" ?
confused-1.gif

s predlogi na plan....

lp,

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Sem bral malo njihovo spletno stran.
Še eno bioenergijsko sranje s katerim se ožema ljudi.

Spal naj bi vsak večer s petimi termoforji, po stanovanju in pod posteljo naj bi imel petlitrske steklenice vode, perilo naj bi se čistilo z bioenergijo in ta naj bi tudi pobijala bakterije, prišparaš polovico pralnega praška (kdo pušča perilo v pralnem stroju po par dni?), če prav razumem pranje kruha pomaga da se ta ne pokvari, seveda lahko z obkladki pozdravimo tudi notranje organe (ki tako ali tako ne bi zboleli, če bi uporabljali vodo), pomaga pri opeklinah (no shit Sherlok
hysterical-1.gif
), takoj ustavi iztekanje krvi iz rane in seveda zdravi raka.

Seveda se da učinkovanje izmeriti z radiostezijo
tongue-1.gif

Prva (in po tem sklepam najpomembnejša) izkušnja uporabnika, je izkušnja bioenergetika. Vmes pa med branjem ene naključne izkušnje izveš tudi, da se, neki gospe iz Škofje Loke, čistijo njeni mehansko okvarjeni možgani. Seveda se čistijo tako, da ji teče rumena tekočina iz oči
hysterical-1.gif

Definitivno zanimiva in zabavna spletna stran
hysterical-1.gif

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Ne rabim dosti brat na njihovi strani, da vidim da so nategatorji. Mislim voda je mrtva in mi jo oživimo. Ja pa še kaj. Bejži stran in teh 900 EUR raje zapravi za računalnik, bo boljša naložba.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kako se lahko to sploh prodaja?
Pazi, celo nastavek za wc kotliček prodajajo. Pa menda ne bo potem sedenje na wc školjki sedaj bolj udobno zaradi tega?
confused-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
kolegi me prepričujejo, da se resnično splača nabaviti omenjeni vodni filter - REVITAN.

Ti imaš neko čudno definicijo besede "kolegi"... Ostalo so pa že pisci nad mano napisali.

Če verjameš, da bo sranje naenkrat postalo popolnoma novo doživetje, go for it. Zadeva ti bo spremenila življenje.

Če pa znaš za silo logično razmišljat... potem pa itak veš, kam pes taco moli.