Resno vprašanje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
KAj naj naredim jutr. Danes sem popizdil, ko me nekdo iz javne uprave pokliče na nek razgovor. Saj niti to ne bi bilo tako nenavadno, če me ne bi klical na številko, ki ni javno objavljena imajo pa jo samo naslednje osebe : Starša, brat in punca! Nobeden je ni nikoli dal nikomu, ker imam še en telefon, tisto številko pa ima kar nekaj ljudi!

I

Izbrisan uporabnik #488

Odzoveš se vabilu kaj pa drugega. Ponavadi kriminalisti kličejo na te finte.

Sicer pa pojem javna uprava je širok? Javni uslužbenec se mora predstaviti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Prvo mi pade na pamet da se ukvarjaš s kriminalno dejavnostjo in ti pač prisluškujejo ali pa si se kje ujel v prisluhe in ker si v zvezi s tem kriminalnim dejanjem nekako povezan (osumljenec) te pač vabijo na PP na razgovor
evil.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
težave imaš s kriminalisti.
če še ne veš kakšne, boš zvedel na razgovoru.
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj je povedo kdo je in zakaj kliče. Ni pa mi jasno kako je prišel do številke in ne ni policija. ČE jaz izrecno zahtevam pri operaterju, da številka ni javna in ni nikjer objavljena to tudi pričakujem da je tako. Mi je pa logično, da lahko policija na podlagi naloga preiskovalnega sodnika pač pride do moje številke in mi tudi prisluškuje!
Kaj pa kakšna zasebnost, ko podpišeš pogodbo?

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
če odgovorim resno.

v tvojem primeru je, če so imeli nalog, vse uredu. sicer pa nič.
do neobjavljene številke, katere objave nisi dovolil, javna uprava ne more priti, če nima naloga. če je vseeno prišla, pokliči Musarjevo. je zelo odzivna.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
gre se za bivši kahlov resor, da sem bolj direkten, tak da nima veze z policijo.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
brez naloga tudi tam ne gre. razen, če si kdaj podal dovoljenje ali si bil zaradi službe s svojim soglasjem podvržen "podajanju ocene tveganja". če je seveda ta klic povezn s tem postopkom.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej na kratko lahko jutri zahtevam od kod jim številka. Ne gre za nobeden postopek al kaj podobnega? LAhko popizdim?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vojska ima dostop do vseh podatkov, ko išče rezeverviste
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Jebeš rezerviste - kanonfuter.
Mogoče je pa vaginko Jelušičevo obdelal, pa ga sedaj iščejo, če mu je kaj državnoskrivnostnega na uho zavpila
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Hja nebi te rad strašil ampak na tvojem mestu jaz danes nebi mirno spal... Da se nekaj dogaja je dejstvo, vprašanje pa kaj!
evil.gif