Resnicnostni show-i!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Berem novice, da sta v Argentini strmoglavila dva helikopterja med snemanjem reality showa. Umrlo naj bi 10 ljudi, dva olimpijca ipd... Ampak video je takoj izbrisan. Najbrz neprimeren. A ni ravno to bistvo teh oddaj? Kruha in iger? Jaz bi to takoj gledal? Ne pa tisti big brother kjer se samo pogovarjajo kdo bo imel lepso manikuro, predvsem fantje.

http://www.siol.net/novice/svet/2015/03/nesreca_helikopterja_argentina.aspx

Dvojna morala?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne dvojna morala, pieteta. Zgleda za kaj takega še nisi slišal
rolleyes-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nisem, pac kmet iz(pod) hribov. pieteta ob taksnih dogodkih je sele dvojna morala, ce se gremo malo filozofiranja. ce se tekmovalci izpostavljajo, ko gredo srat, scat in se onegavit.. smrt je se zmeraj tabu? pa glih vsak umre na koncu.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Maš prav..mediji pa pieteta sta dva pojma. Še iz smrti delajo show, posebej nesreč in bizarnih dogodkov.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
a ne, ko iz vasih hunde fickerjev vse pometejo pod preprogo je tudi ok? ampak norce se delat iz ostalih ljudi je pa ok? kdo je zdaj sprevrzen?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Berem novice, da sta v Argentini strmoglavila dva helikopterja med snemanjem reality showa . Umrlo naj bi 10 ljudi , dva olimpijca ipd... Ampak video je takoj izbrisan. Najbrz neprimeren. A ni ravno to bistvo teh oddaj? Kruha in iger? Jaz bi to takoj gledal ? Ne pa tisti big brother kjer se samo pogovarjajo kdo bo imel lepso manikuro, predvsem fantje.

Dvojna morala?

Človk, moraš bit bulan u glavo, da ti je take stvari zanimiv gledat.
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Berem novice, da sta v Argentini strmoglavila dva helikopterja med snemanjem reality showa . Umrlo naj bi 10 ljudi , dva olimpijca ipd... Ampak video je takoj izbrisan. Najbrz neprimeren. A ni ravno to bistvo teh oddaj? Kruha in iger? Jaz bi to takoj gledal ? Ne pa tisti big brother kjer se samo pogovarjajo kdo bo imel lepso manikuro, predvsem fantje.

Dvojna morala?

crazy1.gif

Ob kosilu je najboljš, se ti še malo kisline tvorjo v želodcu usput.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.777
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Dvojna morala?

crazy1.gif
Morš razumet. On je kristjan
evil.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Dvojna morala?

crazy1.gif

zajemi sapo in se enkrat preberi kar sem nazadnje napisal tle gor.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Jaz te razumem kot crni humor
zmaga.gif

grejo se nek reality show...ko pa le ta postane dobesedno reality ga pa brisejo
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Vidimo, da gladiatorji starega Rima niso bili veliko na slabšem od sodobnih gladiatorjev.
Ljudje pa se zadnjih nekaj tisočletij niso več veliko spremenili. Kri in trpljenje drugih je še zmeraj zanimivo. Zakaj bi sicer snemali tako ekstremne showe?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Kako ekstremne šove pa snemajo? Meni se ne zdijo kaj posebno ekstremni ali pač ne vem za prave?
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Ne gledam jih, vidim pa po raznih člankih, da se ženske slečejo, da bi jih v showu opazili. Ali ni to dovolj ekstremno? Ljudje se slečejo telesno in duševno? Pokažejo svoje rane, da se raja napaja ob njih... Mogoče bolj kruto kot se mlatiti z macolo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Aja gola koža je zate že ekstremno? Pol pa ok, definitivno drugače definirava pomen besede "ekstremno". Si pa najprej omenjal kri pa trpljenje drugih, potem pa prešel na golo kožo, odloči se no, eno je res ekstremno (in tega ne snemajo kolikor jaz vem), drugo pa niti malo ne
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Jaz te razumem kot crni humor
zmaga.gif

grejo se nek reality show...ko pa le ta postane dobesedno reality ga pa brisejo
smile-1.gif

ja no, to sem mislil.
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Ekstremno je vse, kar se običajno ne dogaja v neki službi in to narediš samo zaradi nastopa v showu. Tudi to, da poveš, da ti je bivši partner ukradel 10 €, pa tega sicer nisi nikomur povedal in tudi nisi nameraval nikomur povedati. Sedaj pa poveš pred kamero.