Resna veza ali . . .

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Vsakemu svoje mišljenje
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tudi res, je pa danes res tezko imeti kaksno "normalno" zvezo. Veliko parov gre narazen, druzin... Nevem, a so taki cajti a kaj? Imam filing da vsak hoce ziveti po svoje in se nemisli odpovedovati nicemer.

LP

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Problem je v službah, ki ti poberejo skoraj ves čas, pa ko prideš domov skoraj ti ni do nobenih stikov, hočeš sam mal mira
confused-1.gif
tako pač je.
Vsak dan nova borba
tongue-1.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ja to je to, nimaš več časa niti zase kaj pa, da bi imel še za koga drugega
confused-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pa se je kdo vprašal zakaj je tako? Zato ker folk postaja materialist in egoističen. Jest se ne mislim pretegvat v službi samo zato, da si bom lahko kupil recimo malo bolši avto. Sicer pa vsakemu svoje. Če misli moja delat cele dneve v službi in zaradi tega ne bova nič skupaj oz. samo čez vikende, greva lahko kar lepo narazen. Sem raj sam v takem primeru, kot pa da ubistvu živim samsko življenje v dvoje.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Čaki da prideš do tega, ko rabiš varen avto za družino, kredit za stanovanje, redno službo na kateri se moreš dobro pretegovat, če jo hočeš obdržat al pa napredovat itd. ... boš drugač govoru.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Čiknboj, sej se strinjam s tabo pa vse, ampak povej mi kok služb je pa dons dejansko "družini varnih"? Okej, državne recimo da. Vse ostalo je gonja za denarjem, in vsi majo moto; Če me ti ne boš zayebu, bom pa js tebe. Šefi pričakujejo da jim boš še v prostem času na razpolago ali pa vsaj strankam, kot je nekdo lepo napisal nekje; Spat greš s petimi problemi, zbudiš se z osmimi. Take so službe, tko da če se ne posvečaš službi, lahko rečeš kar čao.

Ni čudno, da je veliko finančno preskrbljenih ljudi samskih..Ne morejo folgat vsega, enostavno jim ne znese...
Sicer smo pa itak ugotovil, da svet tone v propad.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce se pa ze dva taka financno priskrbljena najdeta pa za macke skrbita namesto otroke, tri primere v sluzbi...
bonk.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Vsakemu svoje, kje pa piše, da mora nekdo imet otroke
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Po zakonih maš ti 8h delovnik. Če jest delam teh 8h korektno in tako kot treba in je treba še vedno delat nadure naj delodajalec zaposli še enga. To je njegov problem, ne moj. Ker so pa ljudje navadni riti in so pripravljeni vse požret pa žal je tako. Sicer je pa zadeva takšna, da če šef hoče da si mu skoz na voljo in izkorišča ljudi s tako firmo definitivno nekaj ne štima. Ne rečem, da se kdaj potegne ko zagusti, samo jest cele dneve ne bom v službi zarad enga, ki ne zna furat firme. Če vidiš, da v službi ne štima iščeš drugo, ne pa da se ljudje kar sprijaznijo. Pol pa jih poslušaš ko že 5 let jambrajo kolk majo bedno službo, pa da jih šef je.. v glavo itd. A da bi mogoče iskal kaj novega, to pa ne.

Problem danes je v tem, ker ljudje precenijo svoje finančno zmožnost in grejo v nekaj za kar niso sposobni plačevat. Zato pa morjo delat cele dneve vse okoli njih pa trpi. Pol pa otrok zabluzi in vsi takoj v luft da je država kriva ker ne zna za njih poskrbet.
stupid-1.gif