Rešitev mejnega spora Slo-Cro v ringu

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Danes sem prišel na idejo, katere navdih sem nekako našel v klosharju in MMA borcih iz Brežic in pa seveda na mojem priljubljenem področju, zgodovini. Nekega davnega dne, tako pravi legenda, je o tem, kdo bo vladal, odločal boj med sumo borcema, vsak od njiju pa je zastopal eno fevdalno družino oziroma dinastijo. Baje je tudi zaradi te pomembne vloge sumo tako čislan šport v deželi vzhajajočega sonca.

No, zakaj ne bi o mejnem sporu s sosednjo državo oz o poteku meje odločal boj v ringu med našim in njihovim borcem...ker sem po duši bolj striker, bi se ogerval za recimo bolj pravila k-1 ali pa tajskega boksa, vendar glede na trenutne trende popularnosti mislim, da bi bilo soočenje veliko bolj zanimivo, če bi šlo za kletko po pravilih MMA al kaj je že tisto? Kaj menite, koga bi poslali napran hrvatu in koga bi lahko oni postavili v ring oziroma kletko?
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj bi predlagal da se borita kar premierja, vendar se bojim, da bi Borut izgubu ker je tolk neodločen.
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.440
5.674
113
Borat bi ritko nastavu pa bi par šuseu ke not dubu...pa bi se šel vs srečen hladit na stolček

Nazadnje urejeno:

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Je kar dober predlog. Podobno smo že imeli priložnost videti:
Frankie goes to Hollywood, Two Tribes
Zgleda, da ste eni premladi, da bi se spomnili tega komada.

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
V stilu Celebrity Deathmatch ... ali pa simulacije Deadliest Warriors

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.113
113
Ne bi ratalo... Saj imamo ring denimo nogometne tekme, potem se pa potekmi tepejo in koga zaštihajo...
Sicer pa ne vem, koga bi postavil, če bi izpustili politike. To bi moralo zgledati tako, da vsak pripravi svojega favorita, brez da ve koga ima nasprotnik, potem pa naga v ring in naj se pobijeta brez pravil.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Uff Zavec proti CroCopu...nebi bilo dobro.
Dejansko mislim, da bi težko našli borca proti njemu, žal.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Uff Zavec proti CroCopu...nebi bilo dobro.
Dejansko mislim, da bi težko našli borca proti njemu, žal.

V Sloveniji ga pomoje nimamo. Razen, če se kje skriva.
smile-1.gif