Reševanje podatkov v androidu

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
58
1
8
MB
Po nadgradnji androida (hkrati sem naredil wipe data in factory reset) se mi nekaj podatkov ni povrnilo (wifi omrežja), kljub temu da imam backup in automatic restore obkljukan. Katere windows ali android programe uporabljate za reševanje podatkov notranjega spomina? Je sploh možno povrniti datoteko wpa_supplicant.conf?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Na Nexusih se lepo shranijo vsa WIFI omrežja (razen seveda enterprise omrežij).

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
58
1
8
MB
Meni so se do zdaj omrežja vedno povrnila, zdaj sem jih prvič izgubil po nevem koliko letih. Kateri program pa priporočate za reševanje podatkov? Sprobal sem Undeleter, GT recovery in dr. fone, brez uspeha.

monsi

Pripravnik
15. feb 2009
42
2
8
Včasih se zgodi, da avtomatski backup zataji, to se je meni zgodilo ko sem menjal ROM. Zadevo se da dokaj enostavno rešit, če te ni strah konzole. Jaz sem se držal tega postopka preko ADB-ja in sem dobil vse nazaj
smile-1.gif
. Lahko si tudi narediš restore iz drugega telefona, samo mora pa imeti isti Google račun.

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
58
1
8
MB
Sem večkrat poskušal to metodo in žal ni delovala, prav tako ne še nekaj programov za reševanje podatkov, ter vnovičen factory reset z uvozom backupa. Očitno se ne da narediti nič več in bo šola za drugič, da je treba poskrbeti za dvojne backupe.
Hvala za pomoč.