Reset Philipsa PFL serije

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Čakaj malo; a sta oba FDVjevca?
17758-icon_confused.gif
Je treba še narisati zraven? Zadeva je kristalno jasna. Preberita še enkrat pa bo.
lp!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vsem, ki vam dela težava res tako enostavna prarazporeditev tv programov na philipsovih barvnih tv sprejemnikov, modelono leto 2013, torej modeli xxx8.

- tv prižgeš z rdečo tipko na daljincu
- če se prižge na zunanjem viru pritisni TV tipko na daljincu, da se prikaže tv program
- klikneš "list" tipko na daljincu
- klikneš "option" tipko na daljincu
in izbereš " spreminjanje vrtnega reda"

Sedaj izbereš tv program ( recimo SLOHD1 na št. 92 ) tako, da ga potrdiš z "ok" tipko in ga "neseš" na polje oz programsko mesto, ki ti ustreza.
- potrdiš programsko mesto spet z "ok" tipko
- končaš postopek urejanja s tipko "options" na daljincu.

Bo šlo ? :p

postopek je enak za praktično vse xxx8 modele philips televizorjev.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Sorry... si ne lastim Philipsa. Ampak v tistem PDF-ju, ki si ga linkal to ni nikjer omenjeno (sploh ne na straneh, ki si jih pripisal). Tam so samo navodila, kako spremeniti vrstni red priljubljenih in kako zakleniti kanale na celotnem seznamu (slednje je še najbližje tvojemu opisu).

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Linkal sem strani, katere omenjajo predmet ( po njegovem jasno ) nerazumevanja. Sam nisem nikoli trdil, da je treba programe favorizirat, da se programe razporedi.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
KSZ

Kot si rekel, sem TV zaflešal in je že "popravljen".

Zanimivo je, da mi je od pet od šestih servisov reklo, da to ne gre na garancijo
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če so ti ga uspeli zrihtat, torej če je serviser prišel do komunukacije s tvjem si imel večjo srečo kot pamet
smile-1.gif
:p očitno si samo zamenjal na pixel precise, nisi pa shranil nastavitve....

A so ti spravili popravilo kot garancijo?

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Točno tako mi je rekel, če se bo procesor tvja razumel z računalnikom, bo šlo.. pa menda sem shranil, kolikor se spomnim.
Ja, bo šlo pod garancijo.

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
No ja...moram najt navodila za servisni meni, da se to ne ponovi
grin1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
No ja...moram najt navodila za servisni meni, da se to ne ponovi
grin1.gif
Ti si to najprej naredil, potem odšel iskati navodila.
bonk.gif

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Ja, ker za vstop v servisni meni obstajajo navodila za navadnega uporabnika
bonk.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Vsem, ki vam dela težava res tako enostavna prarazporeditev tv programov na philipsovih barvnih tv sprejemnikov, modelono leto 2013, torej modeli xxx8.

- tv prižgeš z rdečo tipko na daljincu
- če se prižge na zunanjem viru pritisni TV tipko na daljincu, da se prikaže tv program
- klikneš "list" tipko na daljincu
- klikneš "option" tipko na daljincu
in izbereš " spreminjanje vrtnega reda"

Sedaj izbereš tv program ( recimo SLOHD1 na št. 92 ) tako, da ga potrdiš z "ok" tipko in ga "neseš" na polje oz programsko mesto, ki ti ustreza.
- potrdiš programsko mesto spet z "ok" tipko
- končaš postopek urejanja s tipko "options" na daljincu.

Bo šlo ? :p

postopek je enak za praktično vse xxx8 modele philips televizorjev.

Tole ne deluje, ŽAL Z VSO VOLJO imam zadnji FW , po tipki option sta samo opciji: Zakleni program in preimenuj program, opcije spreminjanje vrstnega reda ni, se pa pojavi, če vse kanale v vrhu zamenjam za priljubljene, samo to sem že prej napisal, da se priljubljene da prestavljati, ne da se pa vseh.
smirk-1.gif

Če pa še zmeram dvomiš, sem iz LJ. in lahko še sam preveriš......
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
...
Tole ne deluje, ŽAL Z VSO VOLJO imam zadnji FW , po tipki option sta samo opciji: Zakleni program in preimenuj program, opcije spreminjanje vrstnega reda ni, se pa pojavi, če vse kanale v vrhu zamenjam za priljubljene, samo to sem že prej napisal, da se priljubljene da prestavljati, ne da se pa vseh.
smirk-1.gif

Če pa še zmeram dvomiš, sem iz LJ. in lahko še sam preveriš......
rolleyes-1.gif

Ja, kolikor sem samo opazil, se da res prestavljati samo priljubljene. Najprej se mi je zdelo butasto...

Ko pa sem začel urejati, sem videl da je rešitev praktična. Od 100+ kanalov se jih gleda morda 40 - tiste najbolj zanimive prestaviš med priljubljene in si jih razvrstiš po želji.

Lolo

Zelenc'
25. dec 2013
1
0
1
Serbus alteristi, imam podobno vprasanje kot Denis...nekaj podobnega (ce ne isto?) je z nasim philipsom, ampak ni mi pa jasno zakaj je prislo do tega, kajti pri nas pa nihce ni nic spreminjal v servisnih nastavitvah...niti kakih drugih nastavitev ni noben spreminjal. A se lahko torej tv sam zaflesa?
shocked-1.gif
cudno je da je vceraj se delal, danes pa vec ne. Nic ne reagira, niti lucka ne sveti spodaj (tudi ce pritiskas na pilota) niti ugasnit ga ne mores, edino ce potegnem kabel iz vticnice. Tudi prizgat ne gre s pilotom, prizge se sam ko dam v vticnico in potem utripa tisti pozdravni naslov Philips.... Televizor je pa nov (kupljen pred mescom dni). A se da kaj naredit ali je edina sansa servis?