Reset Philipsa PFL serije

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Zdravo

Je mogoče povrnit tv na tovarniške nastavitve, ko je tv ugasnjen, oz. ne registrira? Gre za Philips PFL5405H/12.

Včeraj sem stisnil 062596 in prišel v servisni meni, kjer sem prestavil neke nepomembne stvari (vsaj tako se mi je zdelo), ugasnil tv, zdaj pa zanimivo, da lučka ne sveti (tudi med gledanjem ne sveti). Držim tipko za vklop/izklop in lučka registrira oz sveti ali utripa, po 10-ih sekundah držanja gumba neha utripat. Bilokaj se stisne, je tema na ekranu, od zadaj znotraj tvja se nič ne dogaja.

Torej je kaka možnost da s pritiskom tipk nekak hard reset tvja narediš? Lahko morda kako nadgradiš SW v takem stanju?

Ok hvala!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne...Tv ni več v garanciji in je samo še za na smeti. Tv si zaflešal.
Kriv si si pa sam, namreč servisni menu je za serviserje .

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Tv je še v garanciji do julija, ampak menda bodo problemi...skoda tvja, ker je imel dobrih 1000 ur delovanja.

Spomnim se da sem prestavil pixel plus hd na precise pixel...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Tam tudi ponudi "vročo linijo", kjer lahko vprašaš.

(pa v navodilih ne piše nič?)

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Ne, nic se ne zgodi...philips napis za par sekund, ki potem izgine.
Bom jutri vprasal, ce se splaca popravljat.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Mislim, da sploh ni zaflešan, ko se Philips prižge pritisni tipko Domov - hiša ali pa vir source opazil boš, da tv dela samo je kanalnik prazen zato ne kaže nič in se nato ugasne sam...... sem ravno 2 dni nazaj en top model programiral, katerega so spustili programiranje prvo, ker so hoteli najprej fw nadgraditi.....

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Aha, poskusil, tudi ne prime...zanimivo da rdeča lučka ne gori nikoli, razen če se kaj stisne na remotu...

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Sem dal na servis. Povedal je, če se bo procesor sporazumel z računalnikom, potem bo šlo na garancijo, drugače ne...
Hvala, sem vam potalal 5*

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Poročaj, kaj se razvije ........

Jaz se pa ubadam z zadnjo serijo 8 14 dni na trgu, ali je res možno, da se ne da nastaviti vrstnega reda kanalov, ni opcije, razen variante priljubljenih, kjer se da, res, da dam lahko potem vse med priljubljene, samo mi je čudno, zakaj tudi seznama vseh ne bi mogel urediti, kot se meni zdi ???

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
A vsakega posebej ne gre prestavljat? Skoraj neverjetno se sliši.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Poročaj, kaj se razvije ........

Jaz se pa ubadam z zadnjo serijo 8 14 dni na trgu, ali je res možno, da se ne da nastaviti vrstnega reda kanalov, ni opcije, razen variante priljubljenih, kjer se da, res, da dam lahko potem vse med priljubljene, samo mi je čudno, zakaj tudi seznama vseh ne bi mogel urediti, kot se meni zdi ???

Seveda se da...čisto enostavno RTFM - preberi navodila
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
To si probal?

full manual: When watching channel hit "list" button on remote and then "options" button

To je delovalo do serije 8, torej do letošnjih modelov. Sedaj je treba iti v meni...tako kot pri konkurenci; za moje pojme so naredili korak nazaj. Prej ( dosedaj ) je bilo razvrščanje programov pri philipsu absolutno najbolj enostavno.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Ma se ne da, brez heca, s staro opcijo sem probal, ker imam eno 37 col 7 serijo staro 2 leti in poznam, tu v navodilih ni nič, nesramno celo v natisnjenih oziroma PDF navodilih ( sam sem jih natisnil) piše, da za podrobnejša navodila spreminjanja vrstnega reda kanalov poglejte v navodila na TV ju, no v teh pa piše samo kako se spreminja vrstni red kanalov priljubljenih , ne pa vseh , obstajajo priljubljeni, vsi in pa radijski , za zadnje nisem probaval, na vseh se ne da (razen morda ??? če bi ročno nameščal 1 po enega) , lahko pa na vseh označiš priljubljene in daš samo na priljubljene, te pa potem v priljubljenih zelo enostavno premikaš, take opcije pa v vseh ni ........ ja sem kar tehničen tip, pa mi ne gre, res pa je, da je šele 2 verzija fw ra zunaj.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ma se ne da, brez heca, s staro opcijo sem probal, ker imam eno 37 col 7 serijo staro 2 leti in poznam, tu v navodilih ni nič, nesramno celo v natisnjenih oziroma PDF navodilih ( sam sem jih natisnil) piše, da za podrobnejša navodila spreminjanja vrstnega reda kanalov poglejte v navodila na TV ju, no v teh pa piše samo kako se spreminja vrstni red kanalov priljubljenih , ne pa vseh , obstajajo priljubljeni, vsi in pa radijski , za zadnje nisem probaval, na vseh se ne da (razen morda ??? če bi ročno nameščal 1 po enega) , lahko pa na vseh označiš priljubljene in daš samo na priljubljene, te pa potem v priljubljenih zelo enostavno premikaš, take opcije pa v vseh ni ........ ja sem kar tehničen tip, pa mi ne gre, res pa je, da je šele 2 verzija fw ra zunaj.

Evo samo zate tehnični tip :
smile-1.gif

http://download.p4c.philips.com/files/6/60pfl6008k_12/60pfl6008k_12_dfu_slv.pdf

stran 46 in 47.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
A si ti sploh prebral, kaj je napisal, ali se samo norca delaš iz njega?

Copy/paste iz PDF-ja, ki si ga linkal:

Stran 45, poglavje 4.2, "O seznamu kanalov" piše: Preuredite lahko samo kanale na seznamu priljubljenih kanalov.

Stran 46, "Preureditev priljubljenih kanalov" piše: Preuredite lahko samo kanale na seznamu Priljubljeni.

Stran 49, "Preureditev in preimenovanje kanalov" piše: Preuredite lahko samo kanale na seznamu Priljubljeni.

On je napisal: za podrobnejša navodila spreminjanja vrstnega reda kanalov poglejte v navodila na TV ju, no v teh pa piše samo kako se spreminja vrstni red kanalov priljubljenih , ne pa vseh

Nesporazum?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Točno, kot je Mikrohard napisal spreminjati je možno le priljubljene in ja imam navodila za 8 serijo, ki je, kot vidim enaka, kot 7 serija ...........