resen problem

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst tut upam, da se zeza, ker to je pa tako bedno mišljenje. kako si lahko dovolite razmišljat o tem, da bo otrok vse rešil, ker NIKOL ne bo, samo trpel bo froc na koncu, k se tastaredva med sabo dr.kata
crazy1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Eni bodo morali prej malo počistit svojo glavo, predno bodo sploh sposobni bit v vezi. Ženski ne pustiš, da se druži s moškimi prijatlji, ker to pač ni mogoče in jo hočjo podret. To pomeni samo nekaj, da ji ne zaupaš! Če partnerka ali partner sexa z nekom drugim je to krivda izključno na njegovi strani in nima to nobene veze s kom se druži. To se je partner osebno odločil in lahko kriviš samo njega.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Kaj noseča je??

ne vem...upaj na najboljše. Če bota htela da vama uspe se bosta mogla hudičevo potrudit po moje-ne rečem pa da ni možno.

držim pesti
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Egonislaw,

mah ne, sam tko v smislu, če me bo kdaj to minil...vsaj upam. Gledam stare mačke 40+ in osvajajo študentke, pa se vprašam, matr a ti ni blo dost?
grin1.gif

Ares,

ti si men dokazal, da si sposoben cinizma in (kot praviš ti temu) sarkazma- oboje nezaželjeno, obenem pa nisi sposoben razbrat napisano. Ti preslikuješ svoje izkušnje name, misleč, da je vse in bistvo življenja to, kar si ti doživel in videl. Stardec bi temu rekel; "sedi ena!".

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Nebo te minlo, ker si ded hehehe
aplauz.gif

tak je narava naredla, da vedno gledamo druge dekline pa si jih želimo...to je zaradi razmnoževanja vrste
zmaga.gif

drugo je pol ko si enkrat tolko star kot stardec pol je itak fertik
evil.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Smili se mi, sm jo že večkrat pustu, pa mi je blo bad, ker nism mel nobenga pametenga razloga, razn to, da si želim še kako drugo podret.
grin1.gif

Naj se ti ne smili zato, ker bo ostala brez tebe, ampak zato, ker je s tabo...če jo pustiš, bo kriza nekaj časa, potem pa bo imela priliko, da si najde nekoga, ki jo bo imel rad, tako kot si zasluži. in ne bo razmišljal samo o tem kolikšno hordo bejb zamuja, ker je v vezi, in kam vse bi ga rad namočil...in ne, otrok te ne bo spremenil,..spremeniti se boš moral sam,..

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Ti preslikuješ svoje izkušnje name, misleč, da je vse in bistvo življenja to, kar si ti doživel in videl.

nič ne preslikujem nate. sam si pisal kar si pisal. ne poskušaj zdaj to prevaliti name, ker ti ne bo uspelo. Tvoj pogled je tvoj pogled in ga sploh ne nameravam niti spreminjati. Sem ti pa povedal da s takim pogledom kot ga imaš ti, sem že zdavnaj za vedno opravil. To ne pomeni da si ti nedorasel, ampak da imaš svoj pogled. Če si srečen v tem, je pa to tvoja stvar. Moje mnenje pa je pač drugačno od tvojega.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
No to je že bolj sprejemljivo! Lepo, da si to napisal po tolikšnih postih, sodeč po tvojem pisanju ni blo moč razbrat tvojega namena. Zato večkrat pravim, ljudje potrebujemo cajt, ne samo lekcije.

Grisbi,

jaz mam njo rad, zato sm z njo. Ampak na drugi strani sem pa tudi to, kar Egonislaw pravi....
grin1.gif

Ok, zdej smo razčistil, moja veza je zanič, usojena na propad, sem nenormalen in ne vem kaj še...dejmo se vrnit nazaj na temo!
cheer.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Nebo te minlo, ker si ded hehehe
aplauz.gif

tak je narava naredla, da vedno gledamo druge dekline pa si jih želimo...to je zaradi razmnoževanja vrste
zmaga.gif

drugo je pol ko si enkrat tolko star kot stardec pol je itak fertik
evil.gif

To ni narav naredila, to pomeni, da ti deklica doma ne nudi tistega kar hočeš.
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
moja tudi pravi: "dokler gledaš, ni panike, samo ko boš začel sanjariti, te bom pa okoli kepe ... zgolj preventivno, da ti še kaj drugega ne pade na pamet ...
evil.gif
"

hec seveda, ve, da sem samo njen in včasih moram pogledat kakšno ... tudi če nočem ...
tongue-1.gif

poklicnadeformacija.press

ne vem ... mi je bilo full fajn z neko deklino, pa ravno tako sem jo imel rad ... samo me je vest pekla, ker sem vedel, da je nimam tako rad, kot bi si ona želela. in da jo imam dobesedno za skladišče mojega mučefita. in sem ji povedal - glej, fajn se mava, seks odličen in vse - ampak - a ni pomembneje, da te imam rad na tisti pravi način, ne nešto između? zaslužiš si edino pravo ljubezen, katere ti jaz, žal, ne morem dat ... in če si z mano ... bog ve, koliko potencialnih ljubezni ti uide.
grin1.gif

rezultat: najprej se je zjokala, prasec, kako si lahko tak, pa toliko sem ti dala, ampak ko se je umirila, pa da sem tako iskren in tako prijazen ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ti je Grisbi lepo odgovorila! Doma imaš super deklico s katero se res razumeš, se imaš lepo in greš to zafurat zarad ene luknje. Gledamo vsi, tako moški kot ženske. Ponavadi doma malo zaškripa in takoj jokat v objem kakšnemu drugemu ali drugi. Slabiči, ne pa da je to narava tako naredila.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Nič.
Če zarad tega ne lomiš nekih "obljub" oz. moralnih zavez, ki si jih nekomu dal oz. vzbudil.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
moralne zaveze so toliko v glavi kolikor imaš spoštovanja do svoje punce / svojega tipa. Če nimaš nobenega spoštovanja do nje, tudi ne boš imel nobenih moralnih zavez.

drugače pa OBLJUBO daš na poročni dan, pred pričami in vsemi povabljenimi.