resen problem

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
"js sm pa šele zdej dojela kok si mi spremenu lajf... d sm ti dala tale let pa pou skorej k si me sam nadzorovou pa mi nis pustu bliz frendm...sej je blo lepo s tabo pa use sam učas si mi pa tud pokvaru dan al pa več. Kakšna panika bi bla če bi objela enga frenda. Že k sm frendico si ji reku lezba. Učas je blo res težko s tabo. Žal mi frende, pa starše pa use sam to delj u svojih mislih. pa tud žiulena mi nauš uničvou. res bi ratala kamn če me neb spustu vn iz tega. Klub usemu. še zmer te mam rada. "

take ste punce v osnovi... tale je še pač iz lj in nepismena..
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
caki caki, ne zgovarjaj se na leta.... tud 20/25/30 in naprej- letne so cist iste...le mogoce tolk nepismeno neb napisale.. a je tko.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mejl sem dobo.... utruja mi,.... ampak se ne sekiramo...aja pa njena kolegica je res lezba..vsaj mislim da je tako, zato pa sem ji tud prbil.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kako si sploh lahko z žensko, ki je nepismena? Prvo jambrate nad ženskami, potem pa si leto in pol z eno, ki še pisat ne zna!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Ma, pošlji jo v [censored]
evil.gif
.

Edini pravilen odgovor.

Babe hocjo spremenit vse zivo na tipih, če hoce pa tip na njih je pa cel halo
bonk.gif

Ce ti utruja,tezi,etc...ji lepo poveš da naj se ima lepo in to je to
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi: Babe hocjo spremenit vse zivo na tipih
Ja res je, spreminjamo pa recimo: strgane gate vam zašijemo, vas namažemo s kremo, da vas sonce ne opeče, vas naučimo kej skuhat, vam pobrijemo lase dol z glave da zgledate kot človk ne kot opica, vam damo robček za nos obrisat, da ne iščete nafte all the time...no in še tko naprej v tem smislu...3x hura za nas bejbike

majč

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tipi vs pa na dobro večerjo pelemo; ko smo skupaj v trgovini, nič ne rečemo, ko vržete v voziček še kaki novi lak za nohte; za kako sexy večerno coto sploh še slišale niste; mi vas naučimo travo kosit; vam damo fuk robček, da nam lih zicov od avta ne zapacate...
no in še tko naprej v tem smislu...3x hura za nas tipčke...
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hvala, ker pazite na naše avtomobile
evil.gif

Zdej pa dost, jaz grem vn iskat kandidata za cmooooookanjeeeeeeeeeeee
srce-1.gif
bye

majč

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jaz svoji ne pustim frendov, je sicer ena izjema, pa še ta se je izogiba, ker ve kdo sem.
evil.gif

Za frendice mi je pa vseen, če se ližejo med sabo, to zame ni varanje, kvečjemu bi podrl obe!
tongue-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kako to misliš, da ji ne pustiš frendov? Se mora odreči druženju z vsemi moškimi prijatelji, ker je s tabo? sem prav razumela? Če je, se ona strinja s tem?