si me nasmejal model. to imaš svojga dilerja al ki dobivaš?Oni gori ne cepajo zaradi masti ampak zaradi bucnega olja in neuzivanja olivnega olja in kvalitetnih vin.
si me nasmejal model. to imaš svojga dilerja al ki dobivaš?Oni gori ne cepajo zaradi masti ampak zaradi bucnega olja in neuzivanja olivnega olja in kvalitetnih vin.
Bučno olje??? A ti to resno?Oni gori ne cepajo zaradi masti ampak zaradi bucnega olja in neuzivanja olivnega olja in kvalitetnih vin.
bucno olje, domace, je pa oz. naj bi bilo zdravo.
sploh za prostatonaj bi ugodno delovalo. tak so mi rekli.
Ni čudno, da kup oslarij sestaviš, če pa s prostato razmišljaš.Prostata ... a to je tisto ko se mi izpuhne na riti in včasih še na licu, kadar preveč mastno jem ?
Tebe se pa še kr drži gonja proti živalskim masčobam, pa sam dve jajci na teden lohk poješ anede?Sploh za holesterol nabirat po žilah .
Ja, zares je dobro, problem nastane, če izključno to uporabljaš. Bolje je malo tega in malo rastlinskih masti. Samo poglej malo po štajerski in prekmurju. Srčnih kapi da je neverjetno. Primerjaj po Sloveniji in zares štajerski konec neverjetno striže glede tega.
S svinsko mastjo je treba pravilno delat. Beri - pod nadzorom in s pametjo.
Margarino po drugi strani npr. bi pa bilo treba z zakonom prepovedat. Pa - ta dejstva prepošljite oni kruli, ki grunta kako bi zdravstvena zavarovalnica prenehala plačevati nekatere storitve .
Iz margarin so že pred leti odstranili škodljive sestavine. Sedaj nekatere celo uporabljajo za zbijanje holesterola.Sploh za holesterol nabirat po žilah .
Ja, zares je dobro, problem nastane, če izključno to uporabljaš. Bolje je malo tega in malo rastlinskih masti. Samo poglej malo po štajerski in prekmurju. Srčnih kapi da je neverjetno. Primerjaj po Sloveniji in zares štajerski konec neverjetno striže glede tega.
S svinsko mastjo je treba pravilno delat. Beri - pod nadzorom in s pametjo.
Margarino po drugi strani npr. bi pa bilo treba z zakonom prepovedat. Pa - ta dejstva prepošljite oni kruli, ki grunta kako bi zdravstvena zavarovalnica prenehala plačevati nekatere storitve .
pri Demzu bo to čez 9 letIz margarin so že pred leti odstranili škodljive sestavine. Sedaj nekatere celo uporabljajo za zbijanje holesterola.
...to pa je za mene nekaj novega...margarina je rastlinskega, maslo pa živalskega izvora...po tvoje iz margarine nekaj odstraniš in dobiš zadevo živalskega izvora...pa ti si "mađioničar! ...Ne da bi vedel. Margarina je hidrirana rastlinska maščoba, ki jo je izumil hitler da je lahko nahranil vojsko. Nadomestilo za puter, torej maslo.
Če bi iz margarine odstranil tiste škodljive maščobe - dobiš maslo. Torej ni več "margarina" .
Demz še živi v letih gonje proti živalskim maščobam oziroma maščobam nasploh, narinli so nam pa margarino in s cukrom nafilane 0% jogurte in posnet mlek. Med tem so pa prepovedal super živilo, jajca na svinjski masti............to pa je za mene nekaj novega...margarina je rastlinskega, maslo pa živalskega izvora...po tvoje iz margarine nekaj odstraniš in dobiš zadevo živalskega izvora...pa ti si "mađioničar! ...
Jes, jes. Ovaj pravi iz vina vodu... u mokraći....to pa je za mene nekaj novega...margarina je rastlinskega, maslo pa živalskega izvora...po tvoje iz margarine nekaj odstraniš in dobiš zadevo živalskega izvora...pa ti si "mađioničar! ...
Tudi meni je ta kombinacija super živilo. Sploh za zajtrk.Jajca na svinjski masti oziroma na ocvirkih....sej piše...
Drugač pa jajca. Svinjska mast je pa daleč boljša od industrijskih rastlinskih olj in njihovih produktov. Oljčno olje je tukaj izvzeto.
Yes, sam to niso olja, ki so v plastenkah v trgovini, ampak una mal dražja. Generalno, je pa pojnt uravnotežena prehrana in seveda namenska. Če misliš kolesarit 200 kilometrov si najbrš privoščiš mal drugačno večerjo prejšnji dan, mal drugačen zajtrk tisti dan, kot pa na dan, ko cel dan gledaš filmski maraton.Tudi meni je ta kombinacija super živilo. Sploh za zajtrk.
Ampak stroka v oddaji, ki sem jo nalimal na prvi strani se ne strinja z nama.
Olje je ratalo drago. Tako da iščejo proizvajalci iscejo najcenejšo alternativo. Sedaj je na tebi da stegneš več dnarja in kupiš boljše ali pa še naprej iščeš najcenejše kar se dobi .Že tretjic v treh tednih sem se zajebal in kupil v hoferju stvar v repičnem olju. Od majonez, rib, francoskih solat do namazov imajo vse v fucking repičnem olju. Okus za popizdit zanic. Eni pravijo, da je zdravo. Kakšen nasvet? A je to res zdravo ali hofer uporablja biodizel za svoje prehrambene izdelke. V opozorilo ostalim. Prvi tatarski gurman biftek ima pa okus po pretečenem mercatorjevem namazu s papriko. A je kakovost mal padla?