Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali lahko te vijake koristim tudi za kovinska renault platišča? Bivši lastnik avta je rekel, da je takšne vijake uporabljal za alu in za kovinska platišča.
Ok, ker nekje sem dobil info, da bi naj ti s "podložko" bili le za lita platišča. Ampak ko dam zraven navaden vijak in tega izgleda ta konus dost podoben.
Meni vulkanizer vsako leto teži da moram kupiti druge vijake za jeklene feltne kot jih imam poleti na alu. Ampak drzijo vseeno ok, ne vidim nekega smisla v tem.
Vijaki za kovinska platišča so malce drugačni. Namesto konusa, imajo radij. Jaz sem kovinska in alu platišča vijačil vedno samo s tistimi za alu, torej konusnimi in ni bilo nikoli nič. Preden spustiš avto, počasi zavrti kolo, da ne prijemljejo noter slučajno. Tukaj imaš oboje
Danes sem prešraufal in zategnil, upam, da bo držalo
.
Mi pa je razneslo RDC ventil in mislim, da še eden izgleda napokan. Ima kdo izkušnje s kakšnimi neoriginali oz. menjavo samo ventilčkov na obstoječe senzorje?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.