renault traffic - tempomat?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
zivjo,

Gre se za avto renault traffic, letnik 2003 diesel - obstaja kaksna varjanta, da se vgradi tempomat? Pa koliko to naj bi prislo?

Hvala

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Cegu nekaj čez evro
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Waecotov univerzalni tempomati bi moral it na Traffica. Tudi sam ga lahko namestiš oz. vgradiš, če si le malo tehničnega tipa...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Kar ugodna zadeva, glede na Waeco
smile-1.gif

Waeco - ebay.de

... Ponavadi so zraven navodila, zadeva ni komplicirana za vgradit oz. ni neka umetnost.

Pri nekaterih znamkah recimo se zamenja samo ročka...

Imaš ZS.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
avto car mengeš je v lanskem letu nekaj dajal v traffice. dej poklič pa povej šasijo vozila in ti model javi ali gre, ne gre, koliko stane.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Tole z linka ni primerno zate, ker je za vozila s plinom na bovden (zajlo). Te zadeve odsvetujem, ker ne delujejo dobro, pa tudi vgradnja ni enostavna.

Ti imaš dizel, ki ima (pri tem letniku) seveda elektronski plin, tako da gre za izključno električno zadevo. Ti tempomati delujejo brez problemov.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz imam en "tempomat"....ko se spomne kar sam odvzame gas in mi začne cukat in dela samo na minimum.....ajde...tukaj vidim da poznate glih vse...naj mi nekdo svetuje kaj da naredim s tem kombijem.

Pa da nebo kdo narobe razumel...nekaj zgleda da zeza eletronika in na dveh servisih niso ugotovili nič...neki lokalni mehanik je tudi nekaj poskušal ampoak njemu je pa kombi delal ,ker sem mu ga pustil 3 dni.

Je pa trafik 2002..kilometrov mrvo manj kot 100 000.

Bi čip tuning pomagal?

hvala

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Tole z linka ni primerno zate, ker je za vozila s plinom na bovden (zajlo). Te zadeve odsvetujem, ker ne delujejo dobro, pa tudi vgradnja ni enostavna.

Ti imaš dizel, ki ima (pri tem letniku) seveda elektronski plin, tako da gre za izključno električno zadevo. Ti tempomati delujejo brez problemov.

Aha, potem bo treba pa verjetno tegale vzet, ta dragega
smile-1.gif

http://www.kontiki-solar.si/varnost-in-udobje/528-magicspeed-ms-700.html

Obstaja še kakšna alternativa, ki je morda kakšen evro ceneje?

Kdo pa lahko to potem zmontira, Ranault servis, ali lahko kakšen pod kozolcem?