Renault Sport - Megane RS 250 CUP 270 Konjev

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
442
49
28
43
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

so pa vsa Renault vozila z znacko RENAULT SPORT izdelana v tovarni v Dieppe (Francija), pravzaprav niti ni bivsa ampak the ALPINE tovarna. Upam, da to dosti pove. Oddelek renaultsport nima veze z navadnim meganom.

Skoraj vsa ;-) Enega malčka Renault sport izdelujejo pri nas! So ga zaupali novomeščanom.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
A je twingo avto
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

so pa vsa Renault vozila z znacko RENAULT SPORT izdelana v tovarni v Dieppe (Francija), pravzaprav niti ni bivsa ampak the ALPINE tovarna. Upam, da to dosti pove. Oddelek renaultsport nima veze z navadnim meganom.

Skoraj vsa ;-) Enega malčka Renault sport izdelujejo pri nas! So ga zaupali novomeščanom.

Pa dobro to ni niti bleda senca sport oddelka, 1.6 pa 130 konjev. srednjeveška žalost.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Bi se malo vmešal...

Typer honda je bolj podobna meganu. Ima pač atmosferca, 200 zmešanih konjev in je prej dirkalnik kot resen avto... 130kmh je nemogoče potovati... tukaj golf V zmaga... za everyday use car je fantastičen, uporaben, razmeroma tih, zmogljiv... Megane Cup je pa dirkalnik (skorajda) in kot tak neprimerljiv z GTIjem... Novi GTI 6ka je še bolj varianta kot mk5, amapk spet... narejen je tako da je vse ok... ni pa ekstrem... kot tak ni zanimiv za nekoga ki išče da mu izpuli volan iz roke... za starejše občane kot sem jaz je pa prov fejst... oz je R20 fejst... ker ima še 4WD.. S3 je pri japončkih (best motoring) ownal starega RSa... bomo videli sedaj...
smile-1.gif

lp

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Danes sem enega temno sivega videl v Črnučah. A je bil tvoj? Avto res hudo izgleda
smirk-1.gif