TMC deluje?
PS: Ima forum opcijo iskanja samo po določeni temi?
Čisto desno zgoraj imaš okno Iskanje, kliki vanj in se ti pojavi menu, kjer namesto Povsod izbereš "Samo ta tema"
TMC deluje?
PS: Ima forum opcijo iskanja samo po določeni temi?
Ja deluje kot vse po naši državi ! Kdaj bo porihtano in če seveda sploh bo kdaj pa je velikio vprašanje !TMC deluje?
povej še več.Ja deluje kot vse po naši državi ! Kdaj bo porihtano in če seveda sploh bo kdaj pa je velikio vprašanje !
Edino manualno vpisat frekvenco in še to samo prek določenih postaj in z določenim dodatkom !
TMC očitno delujeA je kdo testiral ta zadnje Here 2018.Q3 Na Medianavu ?!
Zgleda da so končno dodali "TMC" !!
Pozdravljeni,TMC očitno deluje
Še vedno me zanima:
a) Vam dela čakajoči klic na MediaNav Evo (v9.1.3)?
Kot opažam, ga prekine. Klicanemu sicer javi "čakam", a takoj zatem prekine.
b) Je kakšna možnost, da ugasne "se strinjam" ob zagonu navigacije?
c) Če prideš v win CE s kodo? Kako greš ven?
TMC očitno deluje
Še vedno me zanima:
a) Vam dela čakajoči klic na MediaNav Evo (v9.1.3)?
Kot opažam, ga prekine. Klicanemu sicer javi "čakam", a takoj zatem prekine.
b) Je kakšna možnost, da ugasne "se strinjam" ob zagonu navigacije?
c) Če prideš v win CE s kodo? Kako greš ven?
Pozdravljeni,
ja TMC res deluje. Zamenjal original karte s 2018.Q3, nadomestil originalni nng.exe z modificiranim
in dodal samo licence za mape iz 2018.Q3 in obdržal originalne. Licence za TMC imam samo originalne.
Sedaj kar skenira FM frekvece (z 2018.Q1 sem potreboval še licence za TMC, da je sploh skeniral). Še vedno
po določenem času "omaga" in napiše neznano, a s 2018.Q3 se je začelo število dogodkov kar povečevati samo
od sebe. Pa sem izključil in ponovno vključil prometne dogodke, pa jo zopet začel skenirati, pa zopet omaga, a
dogodki so up-to-date. Pa celo ura mi sedaj dela na avtomatski nastavitvi. Kot kaže je imel "CLIO15" prav.
LP
Pozdravljeni,TMC dogodki so up-to-date , brez nobenih problemov in "omaganja" ...