Evo, pa sem tudi jaz danes spravil enega "pod streho". Clio je imel naloženo sw verzijo 2.0.9, ki sem jo najprej uradno posodobil na zadnjo verzijo 4.0.6. Nato procedura po protokolu, inštalacija Medianav Plus
Naj povem, da je tudi pri meni ob koncu posodobitve pofarbalo zaslon na vijolično in za tem se je sistem restartal. Tudi jaz nisem potem dobil potrditvenega okna da je postopek končan a ni bilo nobenega problema, vse je lepo naložilo, prav tako Mediaplayer, na ključek je lepo bekapiralo staro konfiguracijo. Nato sem odstranil USB in ugasnil sistem, vtaknil nov usb na katerem sem imel mape MAP, POI, BUILDING, DEM, LICENSE (samo dve licenci od Here 2016.Q3). Uporabil sem karte HERE 2016.Q3. Z vtaknjenim USB-jem sem prižgal avto in takoj se je pojavilo okno z obvestilom, da bo v sistem naloženih 53 datotek (to je bila vsa vsebina navedenih map, ki sem si jih skompletiral). Kopiralo je cca 40 min, med tem je bil na zaslonu vseskozi progress bar, po končanem kopiranju je lepo javilo, da je postopek končan in da lahko odstranim USB. Potem sem ga spet ugasnil in ponovno prižgal in zadeva je bila po posodobljena brez kakršnih koli problemov.. Naknadno sem posodobil še DEM, LANG in VOICE. Vse gladko..
Ni kaj, kapo dol makaronarjem za to modifikacijo!
: