Da malo opišem samo iskanje "nadomestnega" radia in poseg v vozilo.
1.
Original radio izgleda takole.
Nekje 20 let zastarel dizajn (jasno, osnovna oprema, a vseeno).
Itak je proizveden na Kitajskem, firma Visteon, model R015.
2.
Prvi del "menjave" obsega v poplavi fake produktov (lažni podatki) primerno napravo ter iskanje navodil na YT in spletu za montažo itd.
Na trgu sta v osnovi 2 tipa nadomestka, takšen, ki ima dodatno škatlo (kar pomeni nujno odstranitev originala) in HW slabši ter takšen, ki ima vse integrirano kar na ekranu.
tip 1
tip2
Morda je še kakšna vmesna hibridna varianta, a jaz sem se odločil za tip 2, ki je na papirju ponujal boljše performanse in kvalitete HW = Intel sc9853i procesor za razliko od PX procesorjev.
Odločil sem se za ta model iz Alija.
Brand Sinosmart, model s 4Gb/64Gb, ima tudi režo za do 64Gb microsd, wifi, Lte itd., ni da ni.
Pred nakupom je potrebno izbrati model glede na opremo-izgled "armaturke".
1.
Original radio izgleda takole.
Nekje 20 let zastarel dizajn (jasno, osnovna oprema, a vseeno).
Itak je proizveden na Kitajskem, firma Visteon, model R015.
2.
Prvi del "menjave" obsega v poplavi fake produktov (lažni podatki) primerno napravo ter iskanje navodil na YT in spletu za montažo itd.
Na trgu sta v osnovi 2 tipa nadomestka, takšen, ki ima dodatno škatlo (kar pomeni nujno odstranitev originala) in HW slabši ter takšen, ki ima vse integrirano kar na ekranu.
tip 1
tip2
Morda je še kakšna vmesna hibridna varianta, a jaz sem se odločil za tip 2, ki je na papirju ponujal boljše performanse in kvalitete HW = Intel sc9853i procesor za razliko od PX procesorjev.
Odločil sem se za ta model iz Alija.
Brand Sinosmart, model s 4Gb/64Gb, ima tudi režo za do 64Gb microsd, wifi, Lte itd., ni da ni.
Sinosmart Tesla Style Car GPS Navigation Player for Renault Megane 4 Radio Samsung Qm6 Koleos
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Pred nakupom je potrebno izbrati model glede na opremo-izgled "armaturke".