Renault Koleos 2016

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Seveda to ni res. Gre se za nov SUV na osnovi Nissan X-Trail (Kadjar ima Qashqai za osnovo) s 7 sedeži. Namenjen prvenstveno Kitajskemu trgu (se bo tudi izdeloval tam), motorizacija 2.0 dCi verzije in 2.5 benz N/A , ročni menjalniki, CVT, 4WD. Če se bo Kadjar prijel na evropskem trgu, pride tudi Koleos na evropski trg.
Kadjar je v UK dokaj priljubljen, bolj kot VAG konkurenca...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
.....Namenjen prvenstveno Kitajskemu trgu (se bo tudi izdeloval tam), ....

Prvi stavek revjuva: "izdeluje se v J Koreji".

Je možno, da sem ga pred mesecem videl že v Rusiji?
sprasujem se.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa na Kitajskem...
Ja, je možno. Kitajski, Rusiji je namenjen. Tam imaš tudi neke Lade poe Renojevo značko, če sem si prav zapomnil nakupe... Nek dokaj všečen terenec, budget varianta, podoben Kadjar/Captur.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Niso obremenjeni z 'germansko superiornostjo in goljufanjem vsakogar in vsega'...
Lahko pa zgodovinsko preveriš kje se je začela dogajati motorizacija...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Novi Koleos se bo kmalu zacel prodajati pri nas, tako da je lepo namenjen tudi Evropi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
No ja, med najboljšimi križanci Kadjar ni. Je pa kaškaj, pa mokka pa ...
Pa tudi sicer. Fiesta, Corsa, Focus, Golf, kaškaj, Astra, Polo ...
kar precej germansko zveni.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Niso obremenjeni z 'germansko superiornostjo in goljufanjem vsakogar in vsega'...

S tem noben nima bit obremenjen, ker ta superiornost je golo dejstvo. Pika.
Sem pred kratkim bil z enimi meksikanci, precej premoznimi. Vsi njemacka kola in o njih govorijo v superlativih. Za francoske 1.5dci jajcke se slisali niso.
Ali kaj bi ti njemu predlagal iz bogatega asortimana, da nadomesti njegovega E amg? Talisman 1.5dci?
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Aja samo s VW si obremenjen? Jaz sem mislil da te cela nemska industrija zuli

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
[cenzura] se zašli čisto. Kako lahko Reno dajete skupaj z celotno VAG grupo? Pa to je največji svetovni proivajalec. Tako velikost podjetja kot ponudbo lahko primerjate z posameznim delom vag grupe, katera seže do ranga passata. Recimo z škodo, VW in SEAT, z ostalimi renoja ne moreš primerjat, ker segmentov ne pokriva. Za tistega hombreta z MB AMG. Kaj mu lahko VAG ponudi. Izbira pri največjem proizvajalcu je zelo boga. Samo AUDI S, pogojno Porša panamero, lambo pa bugatti, verjetno ni v hombretovi ligi oz. gre za superavte ne za močnejše limuzine. Kle je še Bentley, ki verjetno tudi ni za hombreta . Ostaneta mu še Scania in MAN. Govora je o križancu za 30-40K, ne o super avtih za boga milega. Reno pač pokriva do ranga passata in nič več, z tem je za primerjat. Ima pa eno veliko prednost v svojih segmentih in to je oddelek reno sport. Te pa vejo kaj delajo, se lahko marsikdo pride k njim učit.

Malo sem pozabu na renojevo oz. nissanovo prestižno znamko Infiniti. Odlične zadeve. Zadnjič sem vidu en tak križanec v rangu Q5. No za moj okus je audi proti tistem en podn.

Mislim da nekaj takega

http://www.infiniti.com/si/models/current_models/qx30.view.gallery.html#view=12

http://www.infiniti.com/si/models/current_models/qx50.html#

Nazadnje urejeno: