Renault "hatred" v Sloveniji

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
... Modus je moj ...

Je električni servo volan že crknil?
pozdrav.gif

Disclaimer: Strošek popravila 520€ + delo na uradnem servisu. Fora pa je v tem, da mehansko ne crkne nič, gre le za programsko napako, ki je pa na uradnih servisih ne znajo (in zaradi pomanjkanja znanja ni opreme) ne morejo odpravit.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
menjava lambde sonde v sportkupeju 200kompressor, sonda + delo na AC intercarju 62.000 SIT, slabe 4 leta nazaj
smile-1.gif
to je edini takšen podatek ki ga imam jaz s prve roke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Niti ne, ker pri vozilih lahko primerjaš po tehničnih podatkih, ki so javno dostopni.
Za ceno Crome lahko celo že dobiš alter premium karavana = A4 avanta ... tu pa ni nobene debate.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem sovražnik renojev.
pozdrav.gif

Razlogov je polno, vsi so subjektivni, francoza pa tudi mislim da ne bom res nikoli kupil, ker mi ni treba...je ogromno druge izbire.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nope. Avto ima 15kkm in 9 mesecev. Še ni crknilo
evil.gif

Čeprav sem danes bral pri frizerju v AutoBildu (starejšem), da sta Cluio III in Modus zanesljiva avta po nemških statistikah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici

Link do tiste crome na prejsnji strani prosim. Ker ce pri km kaka 0 ne manjka in ce ni iz treh skupaj znesena bi jo sel gledat.
Edit,: hehe 6666

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ko gremo ravno proti koncu leta, mi lahko kdo razjasni pojem ''hatred''?
Tema je namreč: Renault "hatred" v Sloveniji...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ksz...

Fotr ima tadruzga scenica pa teh jajc verjetno ne bo vec kupoval. Ze s prvim ni bil zadovoljen pa se je nasral ponovno, ker je ta tiste cekine dobil najvec, cesa pa ne vem.
smile-1.gif
Na tadrugmu je sel kompresor klime pa en kup drobnarij, prvi je bil pa katastrofa se preden smo se domov pripeljali. Renaulta bi vzel za firmin avto, kaksna mala sezuta jajcka za male pare in bencinar pa se tor vprasanje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tudi Opelice pak niso neki pojem zanesljivosti in prestiža, če že ravno pljuvamo... V bistvu je vse to ljudska klasa po principu čim več za zmeren denar... Četudi je to Vectra ali Laguna ali Passat je to še zmeraj ljudska klasa z vsemi svojimi prednostmi in slabostmi. Če pogledaš statistiko crkovanja nekaj let starih vozil boš videl kdo dražje prodaja skret, ki se imenuje avto...
Pa Renault tu niti pod slučajno ni top zmagovalec...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Se strinjam, imam, imel opelico. S to tezav se ni, prejsnja pa ni bila rqvno biser kljub temu da sem jo poznal od nove in da do prodaje pri 13 letih ni imela bistveno vec kot 150kkm.
Kaj bo naslednji pa je ?
Premium ni nic pametnega za male pare (stara kraca ohranjena), ostalo je pa za rajo.
Suzenj avtu pa ne mislim biti

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kje sem pa opla opeval?
smile-1.gif
In zaenkrat mi ok sluzi in upam, da bo tako se naprej, za scenica sem pa povedal. Za taprvega ti lahko nastejem kup napak od sekunde ko je zapustil salon. Z drugim se nisem obremenjeval niti me ni zanimalo, se je fotr veliko bolj.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
ksz....

vsi (v dveh temah) omenjate renojeve dizle. Kaj pa bencinar - je kaj bolj zanesljiv?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Fotr vozil oba bencinarja. Pri prvem vem da so bile mislim da cinspule, ki jih niso hoteli menjat pod garancijo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
clio storia kupljen nov delal bp do prodaje
megane '96 letnik je od 190k naprej vse crkovalo (dejansko je bil zadnje pol leta pred prodajo skos na servisih).
megane '01 letnik bp za tiste par mescev kar je bil pr bajti. razen voda je nekje vdrla noter pa je bla poplava, ostalo ok
laguna '99 pa zaenkrat še brez večjih težav razen tistega kar je bilo že pri nakupu znano da bo treba poštimat
vsi bencinarji

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Sicer je angleška razlaga:
"Hatred is an intense feeling of dislike. It may occur in a wide variety of contexts, from hatred of inanimate objects or animals, to hatred of oneself or other people, entire groups of people, people in general, existence, or everything. Though not always, hatred is often associated with feelings of anger."

Če rabiš prevod, uporabi prevajalnik.

Kolikor vidim do sedaj, prevladujeta dva argumenta: "dragi" servisi in "površna" kvaliteta...

LPM;