kar je mene razočaralo v tistih par dneh z Espaceom, je bil predvsem menjalnik. to je sicer že nekaj časa od takrat, ampak glede na to, da še vedno zasledim, da še vedno cuka, je neodločen, prav veliko vseeno niso naredili. namreč, včasih je menjalnik tako neodločen, da ti lahko avto kam pobegne - moj primer je bil, ko sem parkiral na klančini, nekje pred izložbo, in takrat vem, da me je prav panika zagrabila, ker sem sam že dodajal plin, ko menjalnik še kar ni zagrabil in je avto začel lezti naprej ... podobno je bilo tudi v križiščih, si hotel na hitro speljat skozi križišče, on pa je še kako sekundo, dve, premišljeval, bi ali ne bi ... zares kritično.
ko pa je avto enkrat bil na AC pa je bil super, avto defitinivno narejen za relacije, niti ne bi rekel, da je 1.6 ta močna mašina premalo, je pa res problem zanesljivosti.
ko pa je avto enkrat bil na AC pa je bil super, avto defitinivno narejen za relacije, niti ne bi rekel, da je 1.6 ta močna mašina premalo, je pa res problem zanesljivosti.