Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
SJTV1, če boš kdaj potreboval pomočnika na teh testiranjih.....
LP
to ni trdo delo, in se ne potrebuje pomočnikov. Ko SJTV napiše, da gredo testirat moraš prebrat takole: dobil sem karto in grem na izlet z letalom na fensi lokacijo, obilo hrane, fajn hotel, mal se bomo vozakali z novimi avti, pa spet malo jedli in pili in dobili kakšno DARILCE. Naslednji dan pa domov.
Je pa res je potrebno še nekaj napisat o tem, to je edini bedni del zadeve, ki ti neb bla všeč
Ja, res bo tako. Tole pišem na letališču, sem ravnokar oddal članek. Zjutraj vsta ob pol petih, pa na avion, v minhnu v avto, na vmesno postajo kjer je bila offroad vožnja + kosilo (ja, tudi to nam dajo, kar je fajn, drugače bi bil lačen, česar ne maram, če si pa ful radoveden, ti pa lahko zaupam da sem pojedel en dober šincl in en sladoled), pa vožnja nazaj na letališče (vključno z zastoji na AC), medtem ko čakam na letalo, pa še članek spišem in oddam (pa še enega za eno drugo revijo za povrh). Ob ene 11 zvečer bom doma.
Ko bo pa Eolab, pa zjutraj letim v pariz, pa s urco pa pol s kombijem na tesno stezo, kjer bom cel dan visel za 20 min vožnje (plus seveda tehnična prezentacija in možnost pogovora z inženirji in celo kosil bom dobil), zvečer v hotel na letališču (pa spisat članek in oddat), zjutraj na avion za barcelono, vožnja z enim novim seatom (in ja, spet bom nekje vmes dobil kosilo), zvečer v hotel (pa spisat članek in oddat), zjutraj navsezgodaj na avion, da bom sredi 3. dneva še v pisarno prišel, ker delo tam pač ne čaka. Kosilo bo potem doma.
Ful turizem, ne?
Na srečo nas je v redakciji več, da se malo porazdeli.
Če ti gre pa v nos to, da lahko sprobam nove avte (v tem uživam in zato to počnem), pa ti ne morem pomagat.
Aja, pisat je pa fajn, sprošča, tečno je le, če se mudi, in ponavadi se. Da bi prišel s poti brez spisanega teksta, je pa redek luksuz.