Renault CLIO II 1.2 problem

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Mislim da ne. Pri teh motorjih je lahko problem sama vžigalna tuljava, slabe oziroma napačne svečke ali napol krepana bencinska črpalka. Včasih pa tudi zamorjenost. Od mami tvingo ni šel nikamor, par kilometrov po ac pa ga je obudilo v življenje.

McBobo

Zelenc'
20. dec 2009
21
0
1
Gorenjska
Zamorjen vsekakor ni, ker ga kar dostikrat pritisnem v višje vrtljaje. Svečke so še iz časa, ko tega ni delal. Mi je pa to začel delati vse odkar je slabo in vlažno vreme. Zna potem res kje prebijati in izgubljati napetost.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Jaz sem imel isti problem na fiesti. Nizki obrati pa daš gas pa ga zamori namesto da bi potegnil. Kriva je bila tista sonda, ne vem kak se hudiču točno reče (meri mešanico zraka in goriva). Al so pa kabli hin. Nobeno od tega ni nek velik strošek.

McBobo

Zelenc'
20. dec 2009
21
0
1
Gorenjska
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Mislim da ne. Pri teh motorjih je lahko problem sama vžigalna tuljava, slabe oziroma napačne svečke ali napol krepana bencinska črpalka. Včasih pa tudi zamorjenost. Od mami tvingo ni šel nikamor, par kilometrov po ac pa ga je obudilo v življenje.

Problem rešen po cirka 1,5 meseca. Res je bila vžigalna tuljava. Po novem prede kot mucek brez stresanja mašine v nizkih vrtljajih in tudi pri nenadnih višjih ga ne zaduši. Trajalo je pa zaradi nove poškodovane tuljave, ki jo je bilo potrebno reklamirati. Kupljena prek ebaya.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Pa še vžig ane?
Malo nazaj je človek napisal da je urejeno (je bila tuljava kriva) ti bi pa ventile štelal
bonk.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
grem jajca stavit, da ziher niso v predvidenih tolerancah. tak da škodit ne more