Remote dostop do klime

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
282
83
A samo jaz ne vidim, ali ti dejansko app ne prikazuje trenutne temperature v prostoru?

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
A vlago v prostoru tudi rabis?? Vazno, da remote prizges klimo, ko ves, da nisi timerja nastavil! Lahko pa delas se marsikaj, za ta denar je odlicna zadeva...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
282
83
Ce bi pogledal video na yt o tem izdelku (in ne bil samo pameten), bi videl da bi moral app prikazati tudi temperaturo prostora. Zato tudi mije vprasanje, saj na zaslonu ni bila vidna temperatura. In ja, nekateri modeli ki so okrog 20-25€ prikazejo tudi vlago
grin1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Eni za še več € ti tudi pivo v hladilnik dajo, pa čeprav enostavno pride prelestna gospodična in poskrbi za pivo, usput še prižge klimo in te še pokliče in ti pove vse podatke o vremenu v tvoji dnevni sobi
grin1.gif

V glavnem dobra zadeva, ki naredi večino tega, kar zna orig. WIFI kontroler od mojega Mitsubishija za 100+€.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
282
83
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
In ce ti ne bi bil se bolj pameten, bi razumel, da mora to omogocati tudi klima.

Sicer sem šele sedajle ugotovil, da sem gledal drug model Broadlinka, ampak vseeno, mogoče bo komu drugemu pomagalo. Da dobiš trenutno temperaturo prostora, klima NE RABI omogočati tega, pač pa je to omogoča kar ta vmesnik.

SLIKA

Cena na AE je 25€.
AE

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
282
83
Drugače pa mislim da bi moral podpirati temperaturo prostora tudi tale model

EDIT: Sedaj našel uraden odgovor:
Koda:
Question: Does it measure the temperature?
Answer: RM mini universal remote doesn't measure temperature, but consumers can set tempreture curve for AC. RM PRO uiniversal remote measures the temperature. 
By BroadLink Intl. on July 25, 2016  SELLER

Nazadnje urejeno: