Registracija info

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Lansk let sem kupu avto in podaljsal registracijo, tehnicni je takrat ze veljal od prejsnega lastnika, letos sem pac tehnicnega imel jest na grbi, zavaroval osnovno, pac vse isto kot lani, brez zelenih kart in a0+ in m eje lansko leto prisla reg. priblizno 450eur, letos pa 517eur, stem da imam letos se popust -5%!?

A zna kdo to rzalozit, nazalost nimam nikjer napisano na racunu kot letos da bi primerjal.

Na tem racunu se nekaj pise o letni dajatvi 72 eur. Pride pa res znesek isti na amzs strani z upostevanim -5 popustom zarad vseh kuponov.

777398-alter1.jpg

Priponke

• 777398-alter1.jpg
    777398-alter1.jpg
    37,4 KB · Ogledi: 140
Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Fantje tehnicni je meni cisto jasen, sej sem napisal da se je lansko leto prenesel, ampak letos imam vse isto, stem da imam se popusta -5% placam pa 70eur vec in odbijte od tega 30eur za tehnicni ostane se 50 eur razlike.

Da bi kej ostalo lansko leto od prodajalceve police pa tudi dvomim, razn ce je bilo kaksnih par dni v igri ali pa kaksna zadeva k se avta drzi.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Moje predvidevanje:

Lansko leto:
-zavarovanje: 430€ (recimo, ugibam...)
-ostale drobnarije (stroški podaljšanja, prometna...): 20€ (ugibam)
-cestni sklad (letna dajatev) ti je on pustil
-tehničnega ni bilo

Letos:
-malce cenejše zavarovanje: 405€
-tehnični: 26€
-cestni: 72€
-ostali stroški...

Jaz res ne vidim, kaj ti ni logično?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Fantje tehnicni je meni cisto jasen, sej sem napisal da se je lansko leto prenesel, ampak letos imam vse isto, stem da imam se popusta -5% placam pa 70eur vec in odbijte od tega 30eur za tehnicni ostane se 50 eur razlike.

Da bi kej ostalo lansko leto od prodajalceve police pa tudi dvomim, razn ce je bilo kaksnih par dni v igri ali pa kaksna zadeva k se avta drzi.

Ce od 70 odbijes 30, ti ostane 40 in ne 50
grims-1.gif
...

Odvisno kdaj si kupil avto in koliko je preteklo od podaljsanja registracije ... Ce si ga recimo kupil en mesec po podaljsanju, si placal samo za 11 mesecev (tako zavarvanje, kot cestnino...) ... Lahko ti je pa tudi cestnino pustil (ni zahteval povracila) ...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

sem zvedu od kolega da je blo na tvju da se bo zavarovanje podrazilo za 13% vrjetno da je to to.
Imam pa napisan zavarovanje in lansko leto in letos 405 eur, no sej nima veze.

Aja pa dobil sem 4 kupone, pa ga vprasam a ni stemu kuponi ze konc, pa prbije ja tamle na drugem okencu jih nebi dobili, tukaj mamo pa se star program, heh, upam da me ni kej sezul.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
zavarovanje se je - klasika - podražilo. jaz sem tut računal in ugotovil da kljub dodatnim 5% popusta na PR letos plačam precej več. nej si zataknejo nekam vse skupi smrdljivci

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
sem zvedu od kolega da je blo na tvju da se bo zavarovanje podrazilo za 13% vrjetno da je to to.
Imam pa napisan zavarovanje in lansko leto in letos 405 eur, no sej nima veze.

Ja potem to ni to, če imaš obakrat isto napisano...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ja zavarovanje al pa storitve al pa tretja zadeva, skratka mene drazje pride in to se me tice.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ja, pač te pride dražje. Ampak potrebno je razumeti ZAKAJ te pride dražje. In glede na to, katere podatke si nam zaupal, sem prepričan, da je razlika zaradi cestnega sklada, katerega lansko leto pač nisi plačal (ti ga je pustil prejšnji lastnik). Tu zavarovanje in podražanje le-tega sploh nima veze.